Charles Leclerc devine primul ambasador EA SPORTS F1. Cum arată în joc noul circuit din Miami

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2022
Charles Leclerc devine primul ambasador EA SPORTS F1. Cum arată în joc noul circuit din Miami
Foto: EA Sports

Codemasters și Electronic Arts au semnat un parteneriat cu Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, prin care acesta devine ambasador al EA SPORTS și este inclus pe coperta jocului F1 22, care urmează să fie lansat global pe 1 iulie 2022. Actualul lider al clasamentului FIA Formula One World Championship 2022 figurează pe coperta jocului alături de alte două tinere vedete ale sportului cu motor: Lando Norris, pilotul McLaren, și George Russell, pilotul Mercedes.

Jucătorii pot deja plasa precomenzi pentru ediția Champions a jocului, care aduce un omagiu celor patru deținători de titluri de Campion Mondial prezenți în grilele de start din acest an: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso și campionul en-titre Max Verstappen. Ediția Champions oferă, pe lângă un acces prioritar de trei zile, conținut suplimentar, printre care un pachet special Miami, disponibil pentru o perioadă limitată și influențat de celebrul oraș din Statele Unite ale Americii, menit să-și celebreze Grand Prix-ul inaugural. De altfel, cel mai recent trailer al jocului F1 2022, pe care îl puteți admira mai jos, este dedicat noului Grand Prix din Miami, ce urmează să aibă loc chiar în acest weekend.

Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters, a declarat:

F1 22 celebrează cei mai talentați tineri piloți din F1, astfel că suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Charles Leclerc. Deja consacrat drept unul dintre protagoniștii noii ere a Formulei 1, Charles va colabora cu noi pe parcursul întregului sezon, astfel încât să le permitem jucătorilor noștri să fie cât mai aproape de acțiunea din vârful Marelui Ring. Totodată, suntem mândri să aducem omagiu foștilor campioni mondiali ai F1 prin ediția F1 22 Champions. Aceste nume consacrate continuă să inspire noua generație de piloți și este o onoare pentru noi să le prezentăm împreună pe coperta ediției exclusiv digitale.

F1 22 îmbrățișează începutul noii ere în Formula 1, caracterizat de bolizi revoluționari și reguli revizuite, care cresc competitivitatea și reimaginează weekend-ul de curse, inclusive cele trei noi curse de Sprint. F1 22 oferă jucătorilor o experiență autentică și super-dinamică de simulare a curselor, perfect calibrată pentru jucătorii înfocați, cât și pentru începători. Noul hub F1 Life le permite jucătorilor să își etaleze colecția de supercaruri și item-uri personalizate, ce pot fi obținute prin progresia din joc, Podium Pass și magazinul in-game. În plus, jocul readuce feature-uri precum opțiunea 10-year Career, disponibilă inclusiv pentru doi jucători simultan, My Team sau multiplayer.

F1 22 va fi lansat pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin EA App, Origin, Steam și Epic Store). Jucătorii ce înregistrează precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1 22 Champions vor beneficia de acces prioritar cu trei zile în avans și conținut suplimentar.

Charles Leclerc F1
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News