Circuitul Portimao a fost adăugat în mod gratuit în F1 22. Urmează un nou traseu

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2022
Circuitul Portimao a fost adăugat în mod gratuit în F1 22. Urmează un nou traseu
Foto: EA Sports / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts au anunțat că circuitul Autodromo Internacional do Algarve, cunoscut sub numele de Portimao, a fost adăugat pe 2 august în cadrul jocului F1 22 drept update gratuit, disponibil pentru toți jucătorii. Mai mult, pe 12 septembrie, aceștia vor primi și Circuitul Internațional Shanghai din China.

În clipul de mai jos, jucătorii pot retrăi traseul istoric Portimao din Portugalia prin intermediul secvențelor din F1 22, surprinse alături de Lewis Hamilton, câștigătorul Marelui Premiu de Formula 1 al acestei țări, în mașina W13 de anul acesta.

Lee Mather, F1 Senior Creative Director la Codemasters, a spus:

Știm că jucătorii noștri iubesc adrenalina de a concura pe mai multe circuite, iar acum au ocazia să o facă și pe Portimao. Acesta este un circuit respectat, cu o istorie demnă de luat în seamă, iar jucătorii noștri vor fi încântați să parcurgă provocarea de a duce pentru prima dată mașinile proiectate în 2022 pe acest circuit consacrat.

Portimao a revenit la calendarul Formula 1 pentru sezoanele 2020 și 2021, ca parte a calendarelor F1 revizuite. Lewis Hamilton și Mercedes au dominat ambii ani, obținând victoriile, coechipierul său de atunci Valtteri Bottas ocupând locul secund, respectiv a treia treaptă a podiumului. Circuitul de 4,684 km este renumit pentru coborârea sa bruscă înainte de un ultim viraj de dreapta și pentru terminarea cursei în plină viteză.

F1 22 este disponibil acum pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și pentru PC (prin Origin și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News