Iată cum arată FIFA 21 în acțiune! EA Sports a lansat primul trailer cu gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2020
Iată cum arată FIFA 21 în acțiune! EA Sports a lansat primul trailer cu gameplay

Electronic Arts a lansat primul trailer cu secvențe de gameplay din FIFA 21, dezvăluind cum arată jocul de fotbal ce urmează să fie lansat anul acesta.

Printre noutățile de gameplay din FIFA 21 menționate și în trailer-ul de mai sus se numără și Agile Dribbling, ce îi oferă jucătorului mai multe opțiuni atunci când este față în față cu un fundaș. Positioning Personality vine cu cunoștințe din lumea reală despre modul în care percepem timpul și spațiul pe terenul de fotbal. Creative Runs oferă jucătorilor noi opțiuni pentru momentele când nu sunt la minge, în timp ce Natural Collision System implică noi sisteme de animație pentru o interacțiune mai naturală a jucătorilor pe teren.

De altfel, EA Sports promite numeroase îmbunătățiri și adăugiri în privința gameplay-ului din FIFA 21, atât în ceea ce privește desfășurarea propriu-zisă a meciurilor, cum arată acestea, cât și legate de modurile de joc Carieră, FIFA Ultimate Team sau Volta Football. Toate acestea vor fi valabile pentru edițiile FIFA 21 dedicate consolelor PlayStation 4, Xbox One, precum și PC-ului.

FIFA 21 va beneficia de o variantă îmbunătățită pentru PlayStation 5

FIFA 21 urmează să beneficieze și de o ediție next-gen, special optimizată pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X. Din păcate, această versiune a jocului nu va fi disponibilă și pentru PC.

Pentru aceaste ediții next-gen, EA Sports a promis timpi de încărcare mult mai rapizi, tehnici noi de iluminare și renderizare (deferred lighting și rendering), precum și tehnologie ce va permite redarea de animații îmbunătățite, un comportant mai realist al balonului și multe altele.

De asemenea, toți cei care aleg să cumpere FIFA 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi, în mod gratuit, și versiunile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox One. Tot progresul realizat în modul de joc FIFA 21 Ultimate Team, inclusiv fotbaliștii, item-urile, monedele, punctele FIFA și plasamentul în leaderboards, dar și în modul Volta, va putea fi transferat de la edițiile de PlayStation 4 și Xbox One către cele pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X.

FIFA 21 este dezvoltat de echipele EA Vancouver și EA România și va fi lansat pe 9 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam). Edițiile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X nu au încă o dată de lansare confirmată, însă, cel mai probabil, vor fi disponibile alături de aceste noi console, la apariția acestora din toamna târzie a anului 2020.

FIFA 21

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News