FIFA 21 – primul trailer, imagini noi și detalii despre gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2020
FIFA 21 – primul trailer, imagini noi și detalii despre gameplay

Electronic Arts a dezvăluit primul trailer oficial pentru FIFA 21, alaturi de o serie de imagini noi din joc, alaturi de mult asteptate detalii despre gameplay.

Astfel, dupa ce Kylian Mbappé a fost confirmat drept superstarul ce-si va face aparitia pe coperta FIFA 21, si experiența de joc din acest an promite sa fie mai complexă ca niciodată, atât grație numeroaselor opțiuni noi de a juca împreună cu prietenii, cât și datorită posibilității de a gestiona fiecăre moment din Carieră.

Volta, modul Cariera și FUT vor primi îmbunătățiri evidente

Motivul pentru care atât de mulți oameni iubesc fotbalul este strâns legat de posibilitatea de a juca împreună cu prietenii. În FIFA 21, jucătorii vor putea experimenta fotbalul de stradă într-o formă mult mai socială cu Volta Squads, un nou mod de joc în care utilizatorii vor putea concura împreună cu alți memebri ai comunității Volta Football în meciuri 5v5. Și în FIFA Ultimate Team, jucătorii vor putea să facă echipă online cu prietenii lor și câștiga premii în noul FUT Co-Op.

Fanii modului Carieră își pot conduce echipa până în vârful clasamentului, gestionând fiecare moment cu ajutorul noilor inovații dedicate controlului în detaliu al meciurilor, transferurilor și antrenamentelor. Modul Carieră aduce, de asemenea, un nivel mult mai ridicat de interacțiune cu ajutorul Interactive Match Sim, ce le va permite jucătorilor să controleze mult mai ușor rezultatele meciurilor, grație unui nou sistem prin care se poate gestiona creșterea fotbaliștilor, dezvoltarea acestora, antrenamentele etc.

FIFA 21

FIFA 21 se laudă și cu un sistem ofensiv dinamic complet nou, care promite să ridice intensitatea gameplay-ului 1v1 cu mișcări realiste și documentate. O serie de noi funcționalități din FIFA 21 au scopul de a construi realismul gameplay-ului, acum ar fi Agile Dribbling, ce îi oferă jucătorului mai multe opțiuni atunci când este față în față cu un fundaș. Positioning Personality vine cu cunoștințe din lumea reală despre modul în care percepem timpul și spațiul pe terenul de fotbal. Creative Runs oferă jucătorilor noi opțiuni pentru momentele când nu sunt la minge, în timp ce Natural Collision System implică noi sisteme de animație pentru o interacțiune mai naturală a jucătorilor pe teren.

Volta Football vine, de asemenea, cu o experiență de joc ce promite să fie mai realistă și satisfăcătoare, cu un nou ritm al partidelor, cât și cu opțiuni prin care jucătorii își pot exprima stilul personal, cu ajutorul Volta Avatars. Vor exista și 20 de terenuri unice pentru fotbalul de stradă, de pe șase continente. Nu va lipsi nici o nouă experiență narativă, denumită The Debut, care va include unele dintre cele mai mari nume din sportul-rege, printre care legendarul fotbalist Kaká și renumita Lisa Zimouche.

FIFA 21

În FIFA Ultimate Team, jucătorii vor beneficia de noi moduri prin care își vor putea personaliza aspectul terenului și al tribunelor, astfel încât clubul lor să arate cu adevărat unic. Pentru jucătorii care vor face trecerea la consolele din noua generație folosind Dual Entitlement, One FUT Club permite cluburilor FUT să treacă cu ușurință de la PlayStation 4 la PlayStation 5 sau de la Xbox One la Xbox Series X și înapoi.

Nu în ultimul rând, FIFA 21 promite cel mai încât nivel de autenticitate al celui mai popular sport din lume, oferind peste 17.000 de fotbaliști, alături de peste 700 de echipe, mai mult de 90 de stadioane și peste 30 de ligi. În plus, FIFA 21 va include competiții globale licențiate, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamerica, Premier League, Bundesliga și LaLiga Santander.

FIFA 21

FIFA 21 sosește și pe consolele de nouă generație

FIFA 21 urmează să beneficieze și de o ediție next-gen, special optimizată pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X. Din păcate, această versiune a jocului nu va fi disponibilă și pentru PC.

Pentru aceaste ediții next-gen, EA Sports a promis timpi de încărcare mult mai rapizi, tehnici noi de iluminare și renderizare (deferred lighting și rendering), precum și tehnologie ce va permite redarea de animații îmbunătățite, un comportant mai realist al balonului și multe altele.

FIFA 21

De asemenea, toți cei care aleg să cumpere FIFA 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi, în mod gratuit, și versiunile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox One. Tot progresul realizat în modul de joc FIFA 21 Ultimate Team, inclusiv fotbaliștii, item-urile, monedele, punctele FIFA și plasamentul în leaderboards, dar și în modul Volta, va putea fi transferat de la edițiile de PlayStation 4 și Xbox One către cele pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X.

FIFA 21 este dezvoltat de echipele EA Vancouver și EA România și va fi lansat pe 9 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam). Edițiile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X nu au încă o dată de lansare confirmată, însă, cel mai probabil, vor fi disponibile alături de aceste noi console, la apariția acestora din toamna târzie a anului 2020.

FIFA 21

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • Cristi spune:

    Aceeasi Fifa reincalzita. Intre timp, Pes, este formidabil. Si asta dupa ce am luat teapa vreo 14 ani cu FIFA.