DriveClub Bikes, acum şi cu motociclete

Autor: Cosmin Aionita | 28.10.2015
DriveClub Bikes, acum şi cu motociclete

Unul dintre anunţurile făcute de Sony pe scena de la Paris Games Week 2015 a fost dedicat lui DriveClub, jocul celor de la Evolution Studios primind cel mai important update de până acum: DriveClub Bikes. Da, începând de ieri seară, motocicletele au fost introduse in DriveClub, 12 modele de la producători precum KTM, Ducati, Honda, Yamaha, Kawasaki sau BMW fiind disponibile.

Mai mult, DriveClub Bikes beneficiază de propria campanie, precum şi de un mod de joc suplimentar în care jucătorii pot realiza trucuri cu motocicleta, câştigând astfel puncte. La fel ca în originalul DriveClub, şi Bikes oferă posibilităţi de personalizare vizuală, atât a motocicletelor, cât şi a echipamentului purtat de pilot. De asemenea, DriveClub Bikes oferă un set de trofee PSN diferite de jocul iniţial, inclusiv un nou trofeu platinum.

DriveClub Bikes poate fi achiziţionat de pe PlayStation Store în două ediţii: fie ca expansion pentru cei care deţin deja jocul DriveClub (67 lei), fie ca joc stand alone, ce nu mai necesită nicio altă componentă suplimentară pentru a putea fi rulat (90 lei).

DriveClub Bikes

DriveClub BikesDriveClub Bikes

DriveClub BikesDriveClub Bikes

DriveClub BikesDriveClub Bikes

DriveClub BikesDriveClub Bikes

Urmărește Go4Games.ro pe Google News