DriveClub – ediţia gratuită pentru PS Plus, în sfârşit disponibilă

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2015
DriveClub – ediţia gratuită pentru PS Plus, în sfârşit disponibilă

La ediţia din 2013 a expoziţiei E3, Sony a promis că o versiune gratuită a jocului DriveClub va fi disponibilă pentru abonaţii PlayStation Plus în momentul în care PlayStation 4 urma să fie lansat, în toamna acelui an. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, DriveClub fiind amânat aproape un an, jocul celor de la Evolution Studios fiind lansat abia în octombrie 2014.

Din păcate, DriveClub nu a avut parte de o lansare prea fericită, iar deţinătorii jocului s-au lovit, la acel moment, de tot felul de probleme legate de componenta multiplayer online a jocului şi, în special, de serverele care o asigurau. Astfel, lui DriveClub i-a lipsit pentru mai bine de o lună de zile componenta online, producătorii luând decizia de a amâna pe termen nedefinit versiunea gratuită pentru PlayStation Plus, până când problemele legate de servere urmau să fie soluţionate. Din fericire, DriveClub este un cu totul alt joc la momentul de faţă, problemele fiind soluţionate, iar conţinutul său îmbogăţit în mod constant cu update-uri gratuite şi contracost.

Acest proces de îmbunătăţire continuă a făcut posibil ca Sony să confirme că DriveClub va primi în sfârşit ediţia gratuită pentru abonaţii PlayStation Plus în cursul zilei de astăzi, 25 iunie 2015. Conform promisiunilor producătorilor, această versiune a jocului ar trebui să ofere o locaţie (India), 11 trasee şi 10 maşini, precum şi acces la toate modurile de joc din DriveClub.

Totuşi, pentru a preîntâmpina problemele pe care ediţia iniţială a jocului le-a întâmpinat, DriveClub PlayStation Plus Edition nu va include acces la componenta online în momentul lansării. În schimb, acesta va fi deblocat treptat, în valuri, pentru toţi abonaţii PlayStation Plus.

DriveClub PlayStation Plus Edition poate fi descărcat de pe PlayStation Store. DriveClub, în ediţia sa completă, este de asemenea disponibil în format fizic sau prin PlayStation Store, la preţul de 139,9 lei. Abonaţii PlayStation Plus beneficiază de o reducere, aceştia având posibilitate de a achiziţiona versiunea completă a jocului pentru doar 112 lei. Season Pass-ul pentru DriveClub poate fi de asemenea achiziţionat pentru acelaşi preţ – 112 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News