DriveClub primeşte condiţii meteo variabile

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2014
DriveClub primeşte condiţii meteo variabile

Unul dintre anunţurile pe care Evolution Studios le-a făcut în spatele uşilor închise cu ocazia E3 2014 a fost legat de includerea efectelor meteorologice variabile în titlul de curse DriveClub. Astfel, această componentă nu va fi inclusă în versiunea iniţială a jocului, condiţiile meteo urmând a fi adăugate printr-un update gratuit, la scurt timp după lansare.

Alex Perkins, art director-ul jocului, explică că implementarea acestor opţiuni în DriveClub nu va avea consecinţe estetice, condiţiile meteo variabile urmând a fi puternic integrate în gameplay. In primul rând, atât ploaia, cât şi ninsoarea sau furtunile cu fulgere vor fi integrate în joc, acestea evoluând dinamic (o simplă răpăială se poate transforma într-o veritabilă ploaie torenţială pe parcursul unei curse).

DriveClub

Efectele meteorogice vor fi de asemenea adaptate locaţiilor unde se vor desfăşura întrecerile. Cu alte cuvinte, şansele de a vedea zăpadă cresc considerabil atunci când te afli la bordul unui bolid care se întrece pe serpentinele Munţilor Scandinaviei din Norvegia. Bineînţeles, precipitaţiile vor influenţa şi modul în care se vor controla maşinile, exact cum se întâmplă şi în realitate.

Mai jos puteţi admira două scurte secvenţe de gameplay din DriveClub, ambele prezentând sistemul de condiţii meteo variabile din joc.

DriveClub va fi lansat în Europa pe 8 octombrie 2014, exclusiv pentru PlayStation 4. DriveClub PS Plus Edition, o versiune restrânsă a jocului, va fi disponibil gratuit pentru abonaţii serviciului PlayStation Plus.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News