EA Sports a lansat NHL 22 la nivel global

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2021
EA Sports a lansat NHL 22 la nivel global
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts introduce o nouă experiență de hochei prin NHL 22, disponibil acum la nivel global. Fiind primul joc al seriei dezvoltat de EA Sports cu ajutorul motorului grafic Frostbite, NHL 22 îi aduce pe jucători și mai aproape de gheață cu ajutorul actualizărilor majore la nivel vizual și al îmbunătățirilor în ceea ce privește aspectul arenelor, detaliile jucătorilor și efectele de iluminare. Superstar X-Factors, noul sistem de abilități care introduce în joc trăsăturile speciale ale jucătorilor din ligă, conturează un nou nivel de competiție.

Sean Ramjagsingh, vicepreședinte și General Manager al EA Sports, a declarat:

NHL 22 scoate la iveală caracterul de superstar al jucătorilor, oferindu-le abilitățile-cheie ale unor jucători profesioniști, precum Auston Matthews sau Alex Ovechkin, în cursa lor către Stanley Cup. Anul acesta a fost unul de succes în ceea ce privește hocheiul, datorită motorului grafic Frostbite, care a debutat și în franciza EA SPORTS NHL. NHL 22 a devenit astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei.

De la reproducerea cât mai autentică a înfățișărilor jucătorilor și microdetaliile uniformelor la mișcările îmbunătățite ale patinelor, motorul Frostbite redă fiecare detaliu la rezoluție înaltă. Jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. Mai mult, datorită noii transmisiuni live cu realitate augmentată, jucătorii pot vedea statisticile jocului chiar în timpul meciului, acestea fiind reflectate pe suprafețele arenelor, oferind astfel fanilor un nou nivel de imersiune în joc.

Superstar X-Factors pentru toate modurile de joc

Funcția Superstar X-Factors introduce o notă realistă în NHL 22, cei mai buni jucători din competiție reflectând cu fidelitate personalitățile din viața reală. Această funcție unică face ca prezența celor mai valoroși jucători din ligă să fie și mai impresionantă, grație abilităților acestora, inspirate de cele din lumea reală.

Funcția Superstar X-Factors influențează toate modurile de joc ale NHL 22, inclusiv modurile Be A Pro, Franchise Mode, World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT). În modul Be A Pro, jucătorii pot accesa povești multi-sezon cu un sistem revizuit de progresie, care include acum și X-Factors, dar și opțiunea de a consolida personajele în funcție de abilități sau stil de joc. World of Chel a fost eficientizat și dispune acum de un nou hub care le oferă utilizatorilor toate funcțiile jucătorilor, dar și de funcția reorganizată Party Flow, care permite migrarea între jocuri alături de prieteni, mai ușor ca niciodată.

Funcția X-Factor Superstars este integrată în sistemele modului Franchise, de la recrutarea profesioniștilor și a amatorilor, chimia echipei, la semnarea cu jucătorii liberi de contract. Jucătorii pot construi o echipă nouă de la 0 sau pot alege Seattle Kraken, noua echipă din NHL 22. De asemenea, pot adăuga o a 33-a echipă în ligă, cu care pot juca. 50 de jucători X-Factor vor primi item-uri speciale în HUT, numite Power-up player items, ce pot fi actualizate în cursul sezonului, în funcție de conținutul live.

La începutul lunii decembrie, un nou update va introduce Roster Sharing, o funcție mult așteptată de comunitate, care le permită jucătorilor să descarce și să distribuie listele lor de jucători de top folosiți în modul Franchise.

NHL 22, dezvoltat de EA România și EA Vancouver este disponibil pe platformele Xbox Series X|S și PlayStation 5, dar și Xbox One și PlayStation 4.

Sursa: EA România