EA Sports a reînnoit parteneriatul cu Superliga din România pe mai mulți ani. Competiția va fi inclusă în viitorul joc EA Sports FC

Autor: Cosmin Aionita | 27.06.2023
EA Sports a reînnoit parteneriatul cu Superliga din România pe mai mulți ani. Competiția va fi inclusă în viitorul joc EA Sports FC
Foto: EA Sports

Electronic Arts și Superliga din România, cea mai importantă ligă profesionistă din fotbalul românesc și una dintre cele mai vechi din Europa, anunță reînnoirea pe mai mulți ani a parteneriatului. Începând cu sezonul 2023-2024, parteneriatul dintre EA SPORTS FC și Superliga va include licențierea pentru toate competițiile din Superliga și toate cele 16 echipe, de la FC Farul Constanța, campioana acestui an, la cea mai recentă echipă promovată în ligă, Oțelul Galați – care a revenit în elita fotbalului românesc după opt ani.

Suntem bucuroși că prima ligă de fotbal a României va fi inclusă în EA SPORTS FC, care dă startul unei noi ere în fotbalul interactiv. Ne încântă enorm faptul că îi avem ca parteneri pe cei de la EA SPORTS în misiunea noastră continuă de a promova fotbalul în România și peste hotare.

– Justin Ștefan, Secretar General LPF

Reînnoirea parteneriatului cu Superliga este o condiție obligatorie pentru succesul EA SPORTS FC în România. Ne bucurăm deja de o prezență importantă în regiune prin studioul EA București, care contribuie constant la elemente importante din jocurile noastre. Autenticitatea e o valoare extrem de importantă pentru noi, iar prin acest parteneriat vom continua să le oferim fanilor din România și din lume experiențe captivante.

– David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC

EA Sports a definit lumea fotbalului interactiv din ultimii 30 de ani și a construit o comunitate de peste 150 de milioane de jucători pe toate platformele pe care sunt disponibile jocurile – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o crească de acum înainte alături de parteneri precum Superliga, având în comun obiectivul unui viitor al fotbalului ce pune fanii pe primul loc.

La debutul acestei noi ere, jocul va continua să ofere fanilor experiențe autentice inegalabile, oferind acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, ceea ce va oferi noi oportunități de creștere atât în fotbalul tradițional, cât și în ligile feminine.

Fanii se pot înregistra pe easports.com/fc pentru a se afla printre primii care află mai multe informații despre EA SPORTS FC, înainte de actualizările programate pentru luna iulie.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News