EA SPORTS FC 24: Care sunt cei mai bine cotați 24 de fotbaliști și fotbaliste din joc

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2023
EA SPORTS FC 24: Care sunt cei mai bine cotați 24 de fotbaliști și fotbaliste din joc
Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat oficial coeficienții pentru cei mai buni 24 de fotbaliști și fotbaliste din EA SPORTS FC 24.

În FC 24, cei mai buni jucători din cele mai mari ligi din fotbalul masculin și feminin își vor aduce coeficienții de performanță pe terenul virtual în Ultimate Team. Aceasta marchează o nouă eră a coeficienților, în care fiecare jucător este sărbătorit pentru stilul de joc și performanța obținute pe terenul de joc din realitate. Cu o listă de eroi, jucători iconici și legende ale jocului – din trecut și din prezent – care a ajuns acum la aproape 20.000 de nume, fanii FC 24 vor avea mai multe opțiuni ca niciodată în ceea ce privește cu cine vor juca pe terenul virtual în modul Ultimate Team.

Toți fotbaliștii din Ultimate Team sunt evaluați în raport cu ligile lor și cu sportivii cu care joacă în lumea reală. Coeficienții vor fi în concordanță cu alte moduri din joc în care echipele masculine și feminine joacă independent.

Cei mai bine cotați jucători din EA SPORTS FC 24 sunt:

EA SPORTS FC 24

Jocul EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces prioritar prin intermediul Ultimate Edition din 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt disponibile acum pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

 

EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports
EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News