Expansion-ul Road to the Black Sea are dată de lansare: iată când vom putea şofa în România

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2019
Expansion-ul Road to the Black Sea are dată de lansare: iată când vom putea şofa în România

SCS Software a dezvăluit data de lansare a expansion pack-ului Road to the Black Sea pentru Euro Truck Simulator 2. Astfel, şoferii virtuali vor avea posibilitatea de a conduce camioane pe şoselele din România, Bulgaria şi o parte a Turciei începând cu 5 decembrie 2019. Expansion-ul Road to the Black Sea va putea fi achiziţionat prin intermediul Steam, la un preţ probabil de 17,99€ (similar cu costurile celorlalte pachete DLC pentru Euro Truck Simulator 2).

Pe lângă şoselele din ţara noastră, în viitorul expansion Road to the Black Sea, jucătorii îşi vor putea conduce camioanele virtuale şi pe şoselele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria şi prin porţiunea europeană a Turciei, până la Instanbul. Road to the Black Sea va include şi noi oportunităţi de afaceri pentru şoferii virtuali, cu posibilitatea de a face livrări pentru ferme, companii de exploatare forestieră sau companii miniere.

În total, cei de la SCS Software promit peste 10 000 de kilometri de drumuri noi, posibilitatea de a şofa prin Istanbul, precum şi alte 20 de oraşe majore, orăşele şi aşezări, monumente emblematice pentru cele trei ţări (cum ar fi Castelul Bran sau Porţile de Fier), căruţe cu cai (pe drumurile din Bulgaria şi România) şi multe altele.

Expansion pack-ului Road to the Black Sea este aşteptat pe 5 decembrie 2019, urmând să fie lansat prin intermediul Steam. De altfel, pe perioada reducerilor de toamnă de pe Steam (care se va încheia mâine seară), Euro Truck Simulator 2 poate fi achiziţionat la un preţ promoţional de numai 4,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News