F1 2021 a fost lansat oficial. Prețul și platformele pe care este disponibil jocul

Autor: Adrian Popa | 16.07.2021
F1 2021 a fost lansat oficial. Prețul și platformele pe care este disponibil jocul

Codemasters și Electronic Arts au lansat jocul F1 2021, disponibil pe platformele Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Steam.

Cea mai nouă ediție de F1 se concentrează pe echipele, piloții și circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 din 2021. Jocul introduce un nou mod Story, un mod Career – extins cu opțiunea pentru doi jucători – și trei circuite noi – Portimão, Imola și Jeddah. Acestea din urmă sunt disponibile gratuit pentru toți jucătorii sub formă de conținut accesibil după lansare.

În Braking Point, noua poveste din Story mode, jucătorii experimentează lumea F1 pe măsură ce progresează în clasamentul de Formula 2 și au sansa să facă pasul spre Formula 1.

Modul Career extins introduce o opțiune de co-op, permițându-le prietenilor să evolueze în aceeași echipă sau să se dueleze, concurând unul împotriva celuilalt.

Modul Career oferă, de asemenea, opțiunea Real-Season Start, care le permite jucătorilor să își înceapă cariera în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

Pe consolele next-gen, F1 2021 beneficiază de modele și texturi îmbunătățite. Opțiunea Performance Mode permite jocului să ruleze la peste 60 de cadre pe secundă pe sisteme hardware compatibile, iar jucătorii de pe platformele next-gen vor experimenta de asemenea timpi de încărcare îmbunătățiți.

Ediția Deluxe  a jocului include șapte piloți emblematici din F1, care pot fi folosiți în My Team, împreună cu un conținut exclusiv de personalizare, 18.000 PitCoins și un Braking Point Content Pack.

F1 2021 are un preț recomandat de 250 de lei.

Sursa: EA

CITEȘTE ȘI:

FIFA 22: Jocul, anunțat, cu Kylian Mbappé pe copertă și tehnologie machine learning. Când va fi disponibil

Valve a lansat Steam Deck, o consolă portabilă care va concura cu Nintendo Switch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News