F1 2021 va fi publicat de EA Sports

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2021
F1 2021 va fi publicat de EA Sports
Foto: EA Sports

Electronic Arts și proaspăt achiziționatul studio Codemasters au anunțat F1 2021, primul joc al seriei conceput pentru noua generație de console. F1 2021 este așteptat pe 16 iulie 2021 și va include toate echipele, piloții și circuitele din ediția 2021 a Campionatului Mondial de Formula 1 FIA.

F1 2021 le va oferi jucătorilor noi moduri de a se bucura de emoția competiției, la cel mai înalt nivel al sporturilor cu motor, promițând o nouă poveste captivantă în Story Mode, un Career mode extins, ce va putea fi abordat și în doi jucători, precum și trei noi circuite: Portimão, Imola și Jeddah, ce vor disponibile, gratuit pentru toți jucătorii, după lansare.

Story Mode

În Braking Point, noua poveste din Story mode, jucătorii vor fi purtați într-o călătorie memorabilă, pe măsură ce promovează din Formula 2 și au șansa de a deveni vedetă în lumea Formulei 1. Acest mod de joc introduce jucătorii în universul plin de farmec al F1, oferindu-le ocazia de a experimenta stilul de viață atât pe circuit, cât și în afara sa: rivalitățile, emoția și devotamentul necesare pentru a concura la cel mai înalt nivel. De asemenea, jucătorii se vor reîntâlni cu controversatul Devon Butler, care revine în joc, după ce a debutat în F1 2019.

Lee Mather, Franchise Game Director în cadrul Codemasters, a declarat următoarele:

Braking Point este o inovație incitantă la care am lucrat mulți ani. Suntem mândri să extindem experiența de joc și să le permitem jucătorilor să experimenteze suișurile și coborâșurile vieții în Formula 1, atât pe circuit, cât și în afara sa. Braking Point transformă complet jocul și aduce jucătorii în centrul atenției în cel mai mare spectacol de curse din lume.

Debut pe noua generație de console

F1 2021 aduce noutăți și în modul de joc consacrat Career, adaptat acum și pentru doi jucători: aceștia vor putea fi face echipă online, fie concura unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan. Career mode introduce, de asemenea, Real-Season Start, care va permite jucătorilor să înceapă cariera personală în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul echipei Codemasters a declarat:

Ne place să venim cu noi și noi opțiuni și modalități de a juca. Real-Season Start permite jucătorilor să-și alinieze cariera la sezonul F1®. Adăugarea opțiunii pentru a avea doi jucători în Career mode aduce noi provocări acestui mod de joc renumit. Jucătorii pot alege acum să joace în modul cooperativ și să împartă succesul sau să concureze unul împotriva celuilalt.

Elementele care revin anul acesta includ experiența de pilot-manager My Team, modul multiplayer split screen, opțiunea de sezoane mai scurte atât pentru F1, cât și pentru F2, meniuri și controale accesibile. Pentru prima dată, F1 2021 va fi lansat și pe noile console Xbox Series X|S și PlayStation 5, oferind o experiență vizuală îmbunătățită și timpi de încărcare mult mai rapizi.

F1 2021, jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2021, este primul care va fi publicat sub egida EA Sports și va fi disponibil la nivel global pe 16 iulie 2021 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC via Steam.

F1 2021
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News