F1 2022: tur complet pe noul circuit din Miami, alături de Charles Leclerc

Autor: Cosmin Aionita | 06.05.2022
F1 2022: tur complet pe noul circuit din Miami, alături de Charles Leclerc
Foto: Electronic Arts / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts au dezvăluit astăzi un fragment exclusiv al gameplay-ului din EA SPORTS F1 22 cu noul circuit din Miami, în anticiparea inaugurării Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami din acest weekend. Fanii vor putea descoperi în avans provocările care îi așteaptă pe cei 20 de piloți de Formula 1 in cadrul cursei din acest weekend, alături de Charles Leclerc, starul de pe coperta ediției F1 22 și actualul lider al clasamentului Campionatului Mondial FIA Formula 1.

Începând chiar din centrul orașului, piloții și jucătorii vor fi nevoiți să navigheze cele 19 șicane, multe dintre acestea având vedere spre Stadionul Hard Rock al echipei de NFL Miami Dolphins. Cu trei zone DRS și o linie lungă de start-finish, unde piloții pot atinge viteze de 320km/h, acest circuit rapid, de 5,41km, oferă o multitudine de oportunități de depășire.

F1 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin EA App, Origin, Steam și Epic Store). Jucătorii pot plasa precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar la joc cu trei zile mai devreme și conținut suplimentar. Pentru o perioadă limitată, Ediția Champions va include un pachet tematic dedicat circuitului din Miami, inspirat de peisajul orașului.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News