F1 22: cel mai recent update aduce un design special McLaren și coeficienți noi pentru piloți

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2022
F1 22: cel mai recent update aduce un design special McLaren și coeficienți noi pentru piloți
Foto: EA Sports / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts introduc noi elemente speciale pentru jucătorii de F1 22, care reflectă sezonul actual de Formula 1 prin design-ul special al monopostului McLaren, conceput pentru a fi utilizat în Grand Prix-urile din Singapore și Japonia. Update-ul este destinat Future Mode și va fi disponibil începând cu 11 octombrie, ca parte a pachetului Podium Pass Series 3, înlocuind designul standard al monopostului McLaren timp de o lună.

Future Mode este inspirat din peisajele futuriste și inovatoare din Singapore și Japonia. Stilul grafic 3D înfățișează o paletă luminoasă și variată de nuanțe neon. După o lună, fanii vor putea descărca noul design al monopostului McLaren în mod gratuit și îl vor putea folosi în cadrul jocului. Acesta va fi folosit și de către echipa McLaren Shadow în F1 Esports Series, între 12 și 14 octombrie.

Paul Jeal, Senior Director F1 Franchise la Codemasters, a spus:

Suntem încântați de colaborarea cu McLaren Racing pentru a oferi un nou design cu durată limitată pentru monopost. Știm cât de mult iubesc jucătorii design-urile unice, iar modul Future nu va face excepție.

Actualizare în privința coeficienților piloților

Având la bază autenticitatea, studioul a făcut public ieri un al doilea update la coeficienții piloților, în colaborare cu experții Formula 1 David Croft, Alex Jacques și Anthony Davidson, pentru a reflecta și mai bine performanța fiecărui concurent inclusiv până la Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Supremația lui Max Verstappen îi conferă un scor general de 96, cu două puncte în fața următorului clasat. Performanța îmbunătățită pe care Zhou Guanyu a avut-o pe pistă nu a trecut neobservată, iar acum scorul său a crescut cu 8 puncte comparativ cu cel din ziua lansării.

F1 22 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam și Origin).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News