F1 22: cel mai nou update adaugă design-ul aniversar Ferrari și un nou circuit gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2022
F1 22: cel mai nou update adaugă design-ul aniversar Ferrari și un nou circuit gratuit
Foto: EA Sports

Codemasters și Electronic Arts se alătură activităților aniversare ale Scuderiei Ferrari, cu ocazia Marelui Premiu din Italia, cu un update gratuit pentru jocul F1 22, disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Astfel, vor fi adăugate accesoriile cu tematică Giallo Modena: ilustrațiile de pe monoposturi, uniformele piloților și ale echipajului de la boxe, căștile și ghetele ce au fost lansate înainte de Marele Premiu al Italiei din acest weekend. Acestea vor fi disponibile timp de o lună pentru toți jucătorii, in-game, începând cu 12 septembrie.

Ilustrațiile monopostului, inițial create pentru a celebra circuitul Monza, reflectă rădăcinile și pasiunea brand-ului în istoria curselor cu motor, încorporând noul logo exclusiv, dezvăluit anul acesta de Ferrari.

Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters, a menționat:

Ne bucurăm să ne alăturăm Ferrari în acest moment special și să adăugăm în F1 22 aceste noi elemente vizuale emblematice create de aceștia. Studioul nostru se mândrește cu experiențe autentice ale curselor, iar aceste detalii reflectă cât de bine este integrată lumea Formula 1 în joc.

F1 22 Ferrari
Foto: EA Sports

De asemenea, cea mai recentă actualizare a jocului include și alte funcționalități in-game, precum adăugarea Circuitul Internațional Shanghai și a evenimentul săptămânal „A Bright Start to F1”, alături de pilotul Zhou Guanyu (Alfa Romeo), pentru a comemora Festivalul Lunii din tradiția chineză. Jucătorii trebuie să îl îndrume pe pilotul chinez spre terminarea cursei pe cea mai bună poziție de până acum în Formula 1, depășindu-și eroul din copilărie, Fernando Alonso, dar și pe coechipierul Valtteri Bottas în ultimele șase ture.

Mai mult, în intervalul 12-25 septembrie, jucătorii care finalizează cursa din Singapore pe poziția a șaptea sau mai sus vor debloca o ilustrație de monopost Kohaku Koi.

F1 22 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam și Origin).

F1 22 Ferrari
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News