F1 22 va primi funcționalitate cross-play

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2022
F1 22 va primi funcționalitate cross-play
Foto: EA Sports / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts au confirmat că vor introduce în F1 22 funcționalitate cross-play, capabilă să conecteze mai mulți jucători din întreaga lume. Înainte de integrarea completă, ce va avea loc la sfârșitul lunii august, jucătorii pot concura împotriva prietenilor pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam și Origin) în două sesiuni de trial diferite ce au loc în perioadele 5 – 7 și 12 – 14 august, în modurile Social Race și Two-Player Career.

F1 22 cross-play
Foto: EA Sports / Codemasters

Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters, a spus:

Opțiunea de Cross-Play aduce toți jucătorii împreună și le permite să decidă cine este cel mai bun pilot, indiferent de platformă. Opțiunea de Cross-Play oferă oportunități mai bune de matchmaking, astfel încât jucătorii să poată concura împotriva piloților rivali cu atribute similare.

Fiind o funcție cerută de comunitate, integrarea opțiunii Cross-Play va îmbunătăți repartizarea jucătorilor și le va permite fanilor să se joace împreună indiferent de platformă. De asemenea, există și posibilitatea de a dezactiva modul Cross-play pentru cei ce își doresc să concureze exclusiv împotriva competitorilor ce utilizează același tip de consolă. Gazdele unei sesiuni de joc își pot invita prietenii de pe alte platforme prin opțiunea “Invite Friends” din lobby-ul jocului. Jucătorii pot vedea cererile și le pot accepta în timpul jocului punând pauză și vizitând secțiunea „Invites and Requests”.

De asemenea, F1 22 include F1 Life, un social hub personalizabil care permite jucătorilor să își etaleze colecțiile de supercar-uri, fashion, accesorii și trofee. Cele opt supercar-uri de colecție pot fi conduse pe pistă cu funcția Pirelli Hot Lap, ce reproduce partea de început a weekend-ului de cursă. Jocul include funcția MyTeam, care revine în joc pentru această ediție, cu trei niveluri de start, dar și modul popular 10-year Career cu funcționalități two-player multiplayer online, dar și offline split-screen. Mai mult opțiunea de VR a debutat pe PC, oferind cea mai realistă experiență de pe pista F1 de până acum.

F1 22 este disponibil acum pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și pentru PC (prin Origin și Steam).

 

Foto: EA Sports / Codemasters

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News