FIFA 14 – gameplay trailer şi noi imagini

| 06.06.2013
FIFA 14 – gameplay trailer şi noi imagini

EA Sports a oferit un nou trailer din FIFA 14 pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC, prezentând astfel primele secvenţe reale de gameplay din aceasta ediţie a jocului. De asemenea, în galeria ataşată puteţi admira capturi noi de ecran din această ediţie a lui FIFA 14.

FIFA 14 va oferi o gamă de noutăţi si adăugiri formulei de joc, cele mai importante dintre acestea fiind îmbunătăţirea sistemului de dribbling-uri prin intermediul ‘First Touch Control’, precum şi upgrade-ul important adus sistemului de deposedări, prin adaugarea intervenţiilor de tip ‘Second Chance’, ce va permite realizarea de intrări la minge adiţionale, în cazul în care prima astfel de intervenţie nu se încheie cu succes.

Va fi îmbunătăţit şi sistemul de aplicare a efectului asupra baloanelor şutate sau centrate (‘Real Ball Physics’), oferind astfel posibilitatea de a „strecura” mingea prin locuri mai puţin accesibile. Va fi introdus şi ‘Protect The Ball’, un nou sistem de protejare a balonului, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a proteja mingea indiferent de viteza de deplasare a acestora.

FIFA 14

Nici modul de joc Carieră nu va fi trecut cu vederea: acesta ve beneficia de o reţea globală de scouting (Global Scouting Network), care va permite jucătorilor să se transforme în căutători de talente. Aceştia îşi vor putea crea relaţii noi în lumea impresarilor, vor avea acces la statisticile tuturor fotbaliştilor din baza de date a jocului şi vor putea transfera oricare dintre cei peste 15 000 de jucători licenţiaţi din FIFA 14.

FIFA 14 pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC va fi lansat pe 27 septembrie 2013. Versiunile pentru consolele next-gen PlayStation 4 şi Xbox One urmează să folosească un nou motor grafic – EA Sports Ignite – şi vor fi complet diferite.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News