Următoarea generaţie de simulatoare sportive – EA Sports Ignite

| 22.05.2013
Următoarea generaţie de simulatoare sportive – EA Sports Ignite

În cadrul evenimentului dedicat noii console Xbox One, Electronic Arts au fost reprezentaţi pe scena celor de la Microsoft de Andrew Wilson, vice preşedintele executiv al diviziei EA Sports. Wilson a anunţat un nou parteneriat cu cei de la Microsoft, confirmând astfel că patru titluri sportive noi îşi vor face apariţia pe noua consolă Xbox One.

Este vorba despre unele dintre cele mai populare simulatoare sportive din lume: FIFA 14, Madden NFL 25 (ediţia aniversară a jocului de fotbal american), NBA Live 14 şi un nou titlu bazat pe campionatul de lupte UFC.

Nu trebuie făcută însă confuzia cu ediţia FIFA 14 anunţată deja pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3: jocurile prezentate în cadrul conferinţei Microsoft sunt versiuni “next-gen”, mult mai avansate din punct de vedere grafic decât echivalentele dedicate vechii generaţii de console (şi PC-ului).

Toate aceste titluri vor avea la bază un nou motor grafic – EA Sports Ingnite – şi vor beneficia, pe lângă grafica serios îmbunătăţită, de fizică mult mai avansată, creându-se astfel experienţe mult mai apropiate de realitate.

Atât FIFA 14 “next-gen”, cât şi restul titlurilor amintite mai devreme, vor fi lansate exclusiv pentru Xbox One şi PlayStation 4. EA Sports a promis că versiunea de Xbox One a jocului FIFA 14 va beneficia de conţinut exclusiv dedicat modului de joc Ultimate Team.

FIFA 14

Urmărește Go4Games.ro pe Google News