FIFA 18 la EA Play 2017: gameplay trailer şi întoarcerea modului The Journey

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2017
FIFA 18 la EA Play 2017: gameplay trailer şi întoarcerea modului The Journey

După cum anunţasera deja, cei de la Electronic Arts nu au ratat şansa oferită de EA Play 2017 pentru a oferi informaţii noi despre FIFA 18. Am avut parte de un prim trailer cu aşa-zise secvenţe de gameplay, în prim plan aflându-se, din nou, Cristiano Ronaldo, vedeta aleasă pentru a promova ediţia din acest an a jocului.

Ca de obicei, ne sunt promise mişcări mult mai realiste ale fotbaliştilor cunoscuţi, unele fiind reproduse cu ajutorul motion capture-ului realizat chiar de către aceştia, dar şi o atmosferă incendiară la meciuri, galeriile şi stadioanele urmând să beneficieze, la rândul lor, de un update grafic. FIFA 18 foloseşte motorul grafic Frostbite pentru al doilea an la rând în cadrul seriei celor de la EA Sports.

De asemenea, a fost prezentat un al doilea traier, pe care îl puteţi viziona mai jos, prin intermediul căruia este confirmată revenirea fotbalistului fictiv Alex Hunter în rolul principal al modului bazat pe poveste The Journey, ce va continua şi în FIFA 18.

FIFA 18 este aşteptat pe 29 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Vor exista şi ediţii pentru Nintendo Switch, PlayStation 3 şi Xbox 360, însă acestea nu vor folosi motorul grafic Frostbite şi nu vor include toate modurile de joc din FIFA 18.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News