FIFA 18 la Gamescom 2017: trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2017
FIFA 18 la Gamescom 2017: trailer nou

Electronic Arts a lansat în cadrul Gamescom 2017 un nou trailer pentru FIFA 18, în care puteţi admira câteva secvenţe de gameplay din noul joc al celor de la EA Sports. După cum era de aşteptat, nu lipsesc nici câteva dintre vedetele sportului cu balonul rotund, cum ar fi Neyman Jr., dar nici fotbalistul ce-şi va face apariţia pe coperta jocului: Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

FIFA 18 promite mişcări mult mai realiste ale fotbaliştilor cunoscuţi, unele fiind reproduse cu ajutorul motion capture-ului realizat chiar de către aceştia, dar şi o atmosferă incendiară la meciuri, galeriile şi stadioanele urmând să beneficieze, la rândul lor, de un update grafic. Jocul foloseşte motorul grafic Frostbite pentru al doilea an la rând în cadrul seriei celor de la EA Sports.

De asemenea, a fost confirmată revenirea fotbalistului fictiv Alex Hunter în rolul principal al modului bazat pe poveste The Journey, ce va continua şi în FIFA 18.

FIFA 18 este aşteptat pe 29 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Vor exista şi ediţii pentru Nintendo Switch, PlayStation 3 şi Xbox 360, însă acestea nu vor folosi motorul grafic Frostbite şi nu vor include toate modurile de joc din FIFA 18.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News