FIFA 19, dezvăluit în cadrul EA Play 2018

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2018
FIFA 19, dezvăluit în cadrul EA Play 2018

Electronic Arts s-a folosit de conferinţa de presă susţinută în cadrul EA Play 2018 pentru a dezvălui, în mod oficial, FIFA 19, cel mai nou episod al extrem de popularei serii de simulatoare sportive realizate de studiourile EA Sports. Capul de afiş al acestei prezentări a fost proaspăt dobândita licenţă pentru UEFA Champions League, care va fi adânc integrată în joc, de la posibilitatea a juca turneul alături de echipa preferată şi până la includerea competiţiei în popularul mod FIFA Ultimate Team.

Evident, vor fi aduse obişnuitele îmbunătăţiri de ordin estestic, stadioanele, animaţiile publicului, echipamentele şi mingile urmând a fi cat mai apropiate de realitate, iar transferurile aduse la zi. De altfel, pe lângă Cristiano Ronaldo, acum şi Neymar Jr. îşi face apariţia în materialele promoţionale ale jocului, iar FIFA 19 va beneficia de aportul unui duo nou de comentatori: Derek Rae şi Lee Dixon.

Nu în ultimul rând, modul de joc The Journey îşi va face apariţia şi în FIFA 19, producătorii oferind promisiunea că, de această dată, vom avea parte de sfârşitul poveştii lui Alex Hunter.

FIFA 19 va fi lansat pe 28 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

FIFA 19

FIFA 19FIFA 19

FIFA 19FIFA 19

Urmărește Go4Games.ro pe Google News