FIFA 22: Electronic Arts și Liga Seria A anunță un nou parteneriat exclusiv

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2021
FIFA 22: Electronic Arts și Liga Seria A anunță un nou parteneriat exclusiv
Foto: Electronic Arts

Electronics Arts și Liga Seria A, cea mai importantă competiție fotbalistică din Italia, au anunțat un nou parteneriat. Noul acord va debuta în FIFA 22 și include 14 echipe licențiate exclusiv, care aduc în joc mai multe caracteristici unice ale fotbalului italian și ale cluburilor reprezentative. Acordul include, de asemenea, drepturi exclusive pentru activitățile conexe Seria A, printre care integrarea autentică a Seriei A în echipele Team of the Week din FIFA Ultimate Team, cardurile FIFA UT Team of the Season Seria A și noul premiu EA SPORTS pentru Jucătorul Lunii.

David Jackson, vicepreședinte de brand la EA SPORTS FIFA, a declarat:

Acesta este începutul unui nou parteneriat remarcabil alături de Liga Seria A, care permite EA Sports să continue să amplifice aprecierea pentru fotbal la nivel global. Această colaborare întărește angajamentul nostru față de fotbalul italian. Suntem încrezători în performanțele Italiei, acum și în viitor, și ne vom spori prezența acolo cu scopul de a oferi cele mai autentice și inegalabile experiențe de joc în fotbal.

EA SPORTS a devenit sponsor al competiției Supercoppa Italiana, care va fi redenumită în EA SPORTS Supercup începând cu sezonul 2022-23. Fanii se pot aștepta la conținut EA Sports afișat în timpul sezonului la jocurile Coppa Italia, Supercoppa Italiana și Campionatul Seriei A, dar și pe platformele sale digitale. Parteneriatul va oferi, de asemenea, experiența de joc Liga Seria A și în competiția eSports eSerie A TIM, care va fi jucată exclusiv în seria FIFA.

Luigi De Siervo, CEO Liga Seria A, a spus:

Asocierea dintre Seria A și EA Sports reprezintă o oportunitate unică de crește vizibilitatea cluburilor și jucătorilor noștri în anii următori. După cum am demonstrat deja prin eSerie A TIM, EA SPORTS este partenerul perfect pentru noi: împărtășim aceleași obiective și același nivel de angajament pentru a duce jocul de fotbal mai departe, în întreaga lume.

Seria FIFA este produsă de EA Sports de mai bine de 20 de ani și este cea mai mare franciză de jocuri video sportive din lume. FIFA oferă autenticitate de neegalat, permițând jucătorilor să preia conducerea celor mai mari ligi, cluburi și jucători din lumea fotbalului, totul cu un gameplay inovator și realist.

Electronic Arts a anunțat FIFA 22, ce va fi disponibil la nivel mondial începând cu 1 octombrie și care dispune de tehnologia next-gen revoluționară HyperMotion, aducând astfel la viață cea mai realistă și imersivă experiență de joc. Cu peste 17.000 de jucători în mai mult de 700 de echipe, 100 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc, FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana.

FIFA 22 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil începând cu 1 octombrie 2021, pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News