FIFA 22 – iată noutățile de gameplay. Ce aduc în plus Career Mode și popularul FIFA Ultimate Team

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2021
FIFA 22 – iată noutățile de gameplay. Ce aduc în plus Career Mode și popularul FIFA Ultimate Team
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a lansat noi trailere pentru FIFA 22, dezvăluind astfel noutățile de gameplay ce vor fi aduse ediției de anul acesta a celui mai popular simulator sportiv din lume. În centrul atenției stă sistemul HyperMotion, care, prin intermediul unor sesiuni de motion capture mult mai avansate, completate de rutinele AI de machine learning, promite să ofere mișcări și animații mai realiste pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

De asemenea, din clipurile de mai jos, puteți afla ce noutăți sunt pregătite de echipa producătoare de la EA Sports, în acest an, pentru două dintre cele mai populare moduri de joc din seria FIFA: Career Mode și FIFA Ultimate Team.

Disponibil pe toate platformele

FIFA 22 va fi disponibil, cu toate noutățile de gameplay, începând cu 1 octombrie 2021 pe consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X|S, dar și pe mai vechile platforme PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Origin și Steam). O versiune FIFA 22 Legacy Edition va fi disponibilă și pentru Nintendo Switch.

Clienții care achiziționează pachetul digital FIFA 22 Ultimate Edition vor putea descărca jocul pe consolele de generație anterioară, dar și pentru cele de ultimă generație, prin intermediul programului Dual Entitlement.

Cei care cumpără ediția standard de FIFA 22 pentru PS4 sau Xbox One vor fi nevoiți să cumpere separat jocul pentru PS5 sau Xbox Series X|S dacă fac upgrade-ul la noile console.

Sursa: EA Sports FIFA YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News