Forza Horizon 3 – gameplay spetaculos în 4K

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2016
Forza Horizon 3 - gameplay spetaculos în 4K

Colegii de la IGN au avut ocazia de a încerca versiunea pentru PC a jocului Forza Horizon 3, cel de-al treilea titlu al ramurii arcade a seriei Forza. După cum era de aşteptat, jocul arată spectaculos în rezoluţie 4K (3840×2160), dovada fiind înregistrarea de gameplay de mai jos (nu uitaţi să selectaţi 2160p din setări pentru a beneficia de calitate maximă).

În Forza Horizon 3, festivalul Horizon se va muta în Australia, o locaţie ce permite producătorilor să introducă în mediul deschis din joc peisaje extrem de variate, plecând de la deşert, trecând prin vegetaţie abundentă şi ajungând până la oraşele impunătoare de pe litoralul australian. Forza Horizon 3 va oferi o colecţie de 350 de maşini jucabile, fiecare modelată în detaliu, cu posibilitatea de a privi acţiunea de la bord, precum şi faruri şi ştergătoare de parbriz funcţionale. De această dată, jucătorii îşi vor putea forma propria echipă, fie angajând coechipieri controlaţi de AI, bazaţi pe Drivatar-urile (personalităţile) prietenilor, fie jucând co-op împreună cu alţi jucători. Toate elementele jocului vor fi personalizabile, pornind de la şoferi şi până la cele mai mici detalii ale maşinilor.

Modurile „exotice” de joc din titlurile precedente ale mini-seriei vor fi duse la un nou nivel în Forza Horizon 3, producătorii promiţând curse împotriva unor oponenţi precum bărcile cu motor sau chiar un zepelin gigantic.

Forza Horizon 3 va fi lansat pe 27 septembrie 2016, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Forza Horizon 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News