Forza Horizon 3 – trailer final şi pre-load pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2016
Forza Horizon 3 - trailer final şi pre-load pe PC

Cu doar o săptămână rămasă până la apariţia jocului, Microsoft şi studiourile Turn 10 şi Playground Games au publicat trailer-ul final pentru Forza Horizon 3. Îl puteţi viziona în continuare. De asemenea, cei care au optat pentru achiziţia digitală a jocului, pot face acum preload ambelor versiuni ale jocului (Xbox One şi Windows 10), aproximativ 50GB liberi fiind necesari pentru această operaţiune. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi găsite aici.

În Forza Horizon 3, festivalul Horizon se va muta în Australia, o locaţie ce permite producătorilor să introducă în mediul deschis din joc peisaje extrem de variate, plecând de la deşert, trecând prin vegetaţie abundentă şi ajungând până la oraşele impunătoare de pe litoralul australian. Forza Horizon 3 va oferi o colecţie de 350 de maşini jucabile, fiecare modelată în detaliu, cu posibilitatea de a privi acţiunea de la bord, precum şi faruri şi ştergătoare de parbriz funcţionale.

De această dată, jucătorii îşi vor putea forma propria echipă, fie angajând coechipieri controlaţi de AI, bazaţi pe Drivatar-urile (personalităţile) prietenilor, fie jucând co-op împreună cu alţi jucători. Toate elementele jocului vor fi personalizabile, pornind de la şoferi şi până la cele mai mici detalii ale maşinilor. Modurile „exotice” de joc din titlurile precedente ale mini-seriei vor fi duse la un nou nivel în Forza Horizon 3, producătorii promiţând curse împotriva unor oponenţi precum bărci cu motor sau chiar un zepelin gigantic.

Forza Horizon 3 va fi lansat pe 27 septembrie 2016, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Versiunea demonstrativă pentru Xbox One poate fi descărcată de aici. O versiune demo va fi disponibilă şi pentru PC după apariţia jocului pe piaţă.

Forza Horizon 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News