Forza Horizon 4 a primit o reclamă TV amuzantă

Autor: Cosmin Aionita | 11.09.2018
Forza Horizon 4 a primit o reclamă TV amuzantă

Microsoft a publicat clipul publicitar ce urmează să fie folosit pentru promovarea jocului Forza Horizon 4 la TV. După cum am fost obişnuiţi de marile companii în ultimii ani, din nou avem de-a face cu un material live-action (realizat cu actori reali), pus în scenă de această dată într-o manieră umoristică.

Forza Horizon 4 mută acţiunea în insula Marii Britanii, astfel oferind jucătorilor o varietate foarte mare de peisaje şi forme de relief. Jucătorii vor avea la dispoziţie un mediu de joc de tip „shared world” (în stilul Destiny), având posibilitatea să parcurgă jocul fie solo, fie alături de prieteni. Nu în ultimul rând, o noutate importantă va fi reprezentată de introducerea anotimpurilor, ce se vor schimba dinamic şi simultan pentru toţi participanţii la joc. Acestea pot afecta dramatic structura traseelor, în funcţie de anotimp unele arii devenind accesibile, anumite drumuri şi şosele fiind afectate de precipitaţii.

Evident, ca în mai toate titlurile seriei, şi în Forza Horizon 4 vom avea la dispoziţie o gamă foarte variată de maşini, peste 450 de modele de la 100 de producători urmând să fie prezente în joc. Capul de afiş va fi McLaren Senna, cel mai nou bolid al producătorului britanic. Forza Horizon 4 va beneficia şi de un editor de trasee, precum şi de suport pentru 60fps pe consolele Xbox One X.

Forza Horizon 4 va fi lansat pe 2 octombrie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici.

Forza Horizon 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News