Forza Horizon 4 – iată trailerul de lansare în rezoluţie 4K!

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2018
Forza Horizon 4 – iată trailerul de lansare în rezoluţie 4K!

Completând o zi parcă dedicată acestui tip de materiale video, Microsoft şi studioul Playground Games au publicat trailer-ul final pentru Forza Horizon 4, acesta fiind realizat în întregime cu ajutorul secvenţelor capturate din jocul propriu-zis, la rezoluţie 4K! De altfel, Forza Horizon 4 se dovedeşte a fi unul dintre cele mai apreciate jocuri de curse ale anului, înregistrând o medie de 92 a notelor primite în review-urile venite din partea presei de specialitate (conform Metacritic).

Forza Horizon 4 mută acţiunea în insula Marii Britanii, astfel oferind jucătorilor o varietate foarte mare de peisaje şi forme de relief. Jucătorii vor avea la dispoziţie un mediu de joc de tip „shared world” (în stilul Destiny), având posibilitatea să parcurgă jocul fie solo, fie alături de prieteni. Nu în ultimul rând, o noutate importantă va fi reprezentată de introducerea anotimpurilor, ce se vor schimba dinamic şi simultan pentru toţi participanţii la joc. Acestea pot afecta dramatic structura traseelor, în funcţie de anotimp unele arii devenind accesibile, anumite drumuri şi şosele fiind afectate de precipitaţii.

Evident, ca în mai toate titlurile seriei, şi în Forza Horizon 4 vom avea la dispoziţie o gamă foarte variată de maşini, peste 450 de modele de la 100 de producători urmând să fie prezente în joc. Capul de afiş va fi McLaren Senna, cel mai nou bolid al producătorului britanic. Forza Horizon 4 va beneficia şi de un editor de trasee, precum şi de suport pentru 60fps pe consolele Xbox One X.

Forza Horizon 4 va fi lansat pe 2 octombrie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici. Versiunea demo gratuită pentru fi descărcată de aici.

Forza Horizon 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News