Forza Horizon 4 impresionează cu imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2018
Forza Horizon 4 impresionează cu imagini noi

Microsoft şi studioul Playground Games au publicat noi imagini din Forza Horizon 4, dezvăluind astfel câţiva dintre bolizii pe care îi vom putea conduce în acest nou joc al seriei, precum şi câteva dintre situaţiile extreme în care vor fi plasate aceste vehicule. Screenshot-urile sunt disponibile în galeria de mai jos.

Forza Horizon 4 mută acţiunea în insula Marii Britanii, astfel oferind jucătorilor o varietate foarte mare de peisaje şi forme de relief. Jucătorii vor avea la dispoziţie un mediu de joc de tip „shared world” (în stilul Destiny), având posibilitatea să parcurgă jocul fie solo, fie alături de prieteni. Nu în ultimul rând, o noutate importantă va fi reprezentată de introducerea anotimpurilor, ce se vor schimba dinamic şi simultan pentru toţi participanţii la joc. Acestea pot afecta dramatic structura traseelor, în funcţie de anotimp unele arii devenind accesibile, anumite drumuri şi şosele fiind afectate de precipitaţii.

Evident, ca în mai toate titlurile seriei, şi în Forza Horizon 4 vom avea la dispoziţie o gamă foarte variată de maşini, peste 450 de modele de la 100 de producători urmând să fie prezente în joc. Capul de afiş va fi McLaren Senna, cel mai nou bolid al producătorului britanic. Forza Horizon 4 va beneficia şi de un editor de trasee, precum şi de suport pentru 60fps pe consolele Xbox One X.

Forza Horizon 4 va fi lansat pe 2 octombrie 2018, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4Forza Horizon 4

Forza Horizon 4Forza Horizon 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News