Cum arată multiplayer-ul din Forza Horizon 5. Cerințe de sistem pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2021
Cum arată multiplayer-ul din Forza Horizon 5. Cerințe de sistem pentru PC
Foto: Microsoft

Cel mai recent stream dedicat jocului Forza Horizon 5 a scos în evidență multiplayer-ul din cea mai nouă creație a studioului Playground Games.

Au fost trecute în revistă mai multe moduri în care veți putea parcurge Forza Horizon 5 multiplayer alături de prieteni sau, de ce nu, adversari. În materialul video de mai jos puteți admira gameplay din misiunile incluse în modul Horizon Arcade, cum ar fi Bullseye sau Pinata Pop, dar și secvențe din modul de joc Eliminator.

Acțiunea din Forza Horizon 5 se va desfășura în Mexic, mediul de joc urmând să beneficieze de nu mai puțin de 11 biomuri diferite (deșert, junglă, zona vulcanică etc.), fiecare cu elementele sale distinctive. Producătorii de la Playground Games au acordat o atenție deosebită detaliilor, în Forza Horizon 5 urmând să fie prezente din nou variațiile aduse de schimbarea anotimpurilor, precum și elemente noi, cum ar fi furtunile sau uraganele.

Porțiunea online din Forza Horizon 5 promite să fie cea mai dezvoltată de până acum, modul Horizon Open preluând și combinând cele mai reușite parți ale experiențelor competitive din serie: curse, probe de Drift, sesiuni Eliminator și multe altele. Iar în modul Horizon Arcade veți putea aborda numeroase challenge-uri și mini-games alături de prieteni.

Optimizări și cerințe de sistem

Forza Horizon 5 va beneficia de optimizări speciale pentru consolele Xbox Series X (unde va rula în rezoluție 4K, cu 30 de cadre pe secundă) și Xbox Series S (1080p cu 30fps), cu un mod opțional Performance ce va permite un framerate de 60fps. De asemenea, pe aceste console, reproducerile mașinilor vor beneficia de Ray Tracing în modul Forzavista (un soi de galerie unde puteți admira fiecare bolid în detaliu).

De asemenea, prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, au fost dezvăluite cerințele de sistem minime pentru versiunea de PC a Forza Horizon 5:

  • OS: Windows 10 versiunea 15063.0 sau mai recentă
  • Procesor: Intel Core i3-4170 @ 3.7GHz sau Intel Core i5 750 @ 2.67GHz
  • Memorie RAM: 8 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD Radeon RX 460
  • DirectX: versiunea 12
  • Conexiune la Internet de tip Broadband
  • Stocare: 80 GB disponibili

Forza Horizon 5 va fi lansat pe 9 noiembrie 2021, în ediții pentru consolele Xbox Series X|S, familia Xbox One, dar și pentru PC-urile cu Windows 10 si Windows 11, prin Microsoft Store și Steam. Versiunea standard a jocului va fi inclusă în abonamentul Xbox Game Pass.

Sursa: Forza YouTube, Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News