Forza Motorsport 6 Apex – gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2016
Forza Motorsport 6 Apex - gameplay şi imagini noi

În urmă cu două săptămâni am aflat că Microsoft intenţionează să testeze apele pe PC cu ajutorul lui Forza Motorsport 6: Apex, o ediţie free-to-play a celui mai recent simulator auto de la Turn 10 Studios. Pe termen lung, intenţia celor de la Microsoft este de a aduce viitoarele jocurile ale seriei, pe lângă consola Xbox One, şi pe PC-urile echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Până atunci însă, să aruncăm o privire, în clipul de mai jos, la cum se va prezenta Forza Motorsport 6: Apex pe PC, şi ce opţiuni grafice si de gameplay va oferi. De asemenea, cu un clic pe imaginea de mai jos puteţi accesa o galerie de capturi de ecran din Forza Motorsport 6: Apex.

Forza Motorsport 6: Apex va oferi 63 de maşini, cum ar fi Audi R18 e-tron quattro 2014, Ford GT 2017 sau Pontiac Firebird Trans Am SD-455 1973, 20 de variaţiuni de trasee în şase locaţii – Brands Hatch, Circuit de Spa-Francorchamps, Rio de Janeiro, Sebring International Raceway, Top Gear şi Yas Marina – şi posibilitatea de a participa la curse de noapte sau pe ploaie.

Forza Motorsport 6: Apex va oferi şi un mod carieră restrâns: “Showcase Tour”. Acesta va fi compus din 12 event-uri, menite să facă introducerea jucătorului în lumea motorsport-ului. Nu vor lipsi nici clipurile video narate de către celebrităţi precum James May şi Richard Hammond. Va exista şi un “Spotlight Series”, în care vor fi adăugate challange-uri şi event-uri noi în mod constant. Forza 6: Apex va include şi un sistem de obiective şi acumulare de scor, permiţând astfel jucătorilor să-şi compare performanţele între ei într-un mod mult mai accesibil.

Forza Motorsport 6: Apex este aşteptat în primăvara lui 2016 şi va fi putea fi descărcat gratuit prin intermediul Windows Store-ului din Windows 10.

Forza Motorsport 6 Apex

Urmărește Go4Games.ro pe Google News