Forza Motorsport 7 a fost finalizat, demo-ul va sosi săptămâna viitoare

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2017
Forza Motorsport 7 a fost finalizat, demo-ul va sosi săptămâna viitoare

Microsoft şi Turn 10 Studios au confirmat că dezvoltarea lui Forza Motorsport 7 a fost încheiată cu succes, jocul fiind trimis către fabrici pentru a putea fi multiplicat. Cu această ocazie, au fost prezentate şi clipurile publicitare cu ajutorul cărora Microsoft urmează să promoveze jocul, acestea fiind disponibile mai jos în cadrul acestui articol.

De asemenea, cei de la Turn 10 Studios au confirmat data la care demo-ul pentru Forza Motorsport 7 urmează să fie lansat: 19 septembrie 2017, această versiune demonstrativă urmând să fie disponibilă atât pentru consolele Xbox One, cât şi pentru PC-urile echipate cu Windows 10. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Demo-ul Forza Motorsport 7 va oferi trei curse diferite: pe noul circuit din trecătoarea Jebel Hafeet (Dubai), la bordul unui Porsche 911 GT2 RS; pe circuitul Mugello din Italia, la volanul unui camion de curse Mercedes-Benz Tank Pool; pe clasicul circuit Nürburgring Grand Prix, înfruntând condiţiile meteo variabile alături de un Nissan NISMO GT-R LM.

Forza Motorsport 7 va aduce o serie de îmbunătăţiri evidente tehnologiei din spatele seriei, jocul fiind proiectat pentru a rula în rezoluţie 4K nativă, la 60 de cadre pe secundă, pe noul Xbox One X. Conform producătorilor, noul Forza va beneficia de peste 700 de maşini reproduse în detaliu, cu „cea mai mare varietate de bolizi Porsche, Ferrari şi Lamborghini din orice joc video”, urmând să fie primul titlu al seriei Motorsport ce va fi disponibil concomitent pe consolele Xbox şi PC.

Forza Motorsport 7 va fi lansat pe 3 octombrie 2017, în versiuni pentru Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC (Windows 10).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News