Gheorghe Hagi este primul român cu o selecționată Featured Squad Battle în FIFA 21 Ultimate Team

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2021
Gheorghe Hagi este primul român cu o selecționată Featured Squad Battle în FIFA 21 Ultimate Team
Foto: EA Sports

EA Sports a anunțat un nou Featured Squad în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles, realizat împreună cu legenda fotbalului românesc Gheorghe Hagi. Astfel, Gică Hagi devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei de jocuri video FIFA. Selecționata virtuală „Luceafărul” a lui Gheorghe Hagi este disponibilă pentru toți jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, până în 13 iunie, ca Featured Squad Battle în cadrul Squad Battles din FIFA 21 Ultimate Team.

În legatură cu noua sa echipă din FIFA 21 Ultimate Team, Gheorghe Hagi a declarat:

Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia.

Componența echipei lui Hagi

Primul „unsprezece” ales de Gheorghe Hagi, primul român care colaborează cu EA Sports pentru Featured Squad Battles în FIFA 21 Ultimate Team, este format din:

  • Portar: Manuel Neuer;
  • Fundași: Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba;
  • Mijlocași: Sergio Busquets, Luka Modric, Kevin De Bruyne;
  • Atacanți: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr.

Banca de rezerve reunește alte nume mari din fotbal, precum Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski. Antrenorul selecționatei Luceafărul este dl. Mircea Lucescu.

Hagi FIFA
Foto: EA Sports

Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles. În cadrul competiției, jucătorii pot obține puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate, și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

FIFA 21, dezvoltat de EA România și EA Vancouver, este disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News