FIFA 21 PS5 vs. PS4: cât de bine arată ediția next-gen a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2020
FIFA 21 PS5 vs. PS4: cât de bine arată ediția next-gen a jocului

După o perioadă de așteptare destul de scurtă, EA Sports a lansat și edițiile next-gen ale jocului FIFA 21 pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Cum se prezintă acestea în comparație cu versiunile deja disponibile pe PlayStation 4, Xbox One și PC? Canalul de YouTube Cycu1 a realizat un clip comparativ PS4 vs PS5 in FIFA 21, iar rezultatele le puteți admira mai jos.

Îmbunătățiri grafice evidente pentru next-gen

Conform celor de la EA Sports, capabilitățile hardware ale consolelor de nouă generație, combinate cu evoluția motorului Frostbite, asigură jucătorilor timpi de încărcare mult mai rapizi și îmbunătățiri la nivel de grafică, sunet și animații ale fotbaliștilor. De altfel, puteți admira un prim plan al jucătorulului Edinson Cavani, capturat din ediția next-gen pentru Xbox Series X a jocului FIFA 21, în se pot remarca trăsăturile faciale mult mai detaliate, precum și redarea mult mai realistă a mișcării părului.

Jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja FIFA 21 pentru PlayStation 4 sau Xbox One pot obține versiunea jocului pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S în mod gratuit. Progresul din modurile de joc FIFA Ultimate Team și Volta Football se va păstra atunci când faceți trecerea de la o consolă de generație actuală la una next-gen.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în ediții next-gen pentru PS5, Xbox Series X și Xbox Series S, precum și în variantele tradiționale pe PS4, Xbox One și PC.

Sursa: Cycu1 YouTube, TheGrimmy11 YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • Andrei spune:

    Toți obsedații au trecut pe NexT gen , doamne ferește cum pot sa joace , cred ca altceva inafara de fifa nu-știu, familie nimic , fifa le este mama , tata , fiu , fica , bunica , fifa e dumnezeul lor, sa nu mai spun ca folosesc doar avantajele așa zis bugurililor in favoarea lor , niște obsedați