Gran Turismo 7 a primit dată de lansare! Ce noutăți aduce jocul

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2021
Gran Turismo 7 a primit dată de lansare! Ce noutăți aduce jocul
Foto: Sony Interactive Entertainment

Dezvăluit inițial alături de consola PlayStation 5, în vara anului trecut, Gran Turismo 7 nu a putut lipsi din cadrul prezentării din cadrul evenimentului PlayStation Showcase 2021. Un nou trailer a fost lansat, confirmând astfel revenirea campaniei clasice, caracteristice titlurilor GT numerotate, iar Gran Turismo 7 a primit mult așteptata dată de lansare: 4 martie 2022, atunci când jocul va fi disponibil atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PlayStation 4.

Campanie pentru fanii seriei

Prin intermediul modului Campanie din Gran Turismo 7, producătorii de la Polyphony Digital promit că fiecare jucător va putea pleca în propria călătorie prin lumea sportului cu motor. Elemente familiare fanilor seriei, precum harta GT World Map, event-urile plasate pe diferite continente sau combinația de circuite reale cu cele imaginare, toate se vor regăsi și în campania din GT7.

Gran Turismo 7
Foto: Sony Interactive Entertainment

Spre exemplu, circuitele tradiționale precum precum Trial Mountain sau High-Speed Ring, ce au scris istorie în cadrul titlurilor anterioare ale seriei, își vor face apariția și în Gran Turismo 7, în versiuni refăcute grafic și adaptate capabilităților hardware permise de PS5.

Gran Turismo 7
Foto: Sony Interacive Entertaniment

Dedicat iubitorilor de mașini

Noul Gran Turismo va pune din nou accentul pe colecționarea de mașini, cu sute de modele licențiate incluse, ce vor fi disponibile acum și în modul GT Cafe, prin intermediul căruia vor putea fi obținute dacă se îndeplinesc anumite probe sau obiective propuse.

Bineînțeles, mașinile din propriul garaj vor putea fi personalizate, pe lângă opțiunile cuprinzătoare de tunning urmând să fie inclus și un editor avansat dedicat modificării aspectului vizual al acestora. De asemenea, mașinile vor putea fi din nou fotografiate în modul Scapes, în peste 2500 de locații din 43 de țări.

Gran Turismo 7
Foto: Sony Interactive Entertainment

Nu în ultimul rând, condițiile meteorologice variabile și posibilitatea de a aborda cursele la diferite ore ale zilei nu vor lipsi din GT7.

Gran Turismo 7 este așteptat pe 4 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Gran Turismo 7
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News