Gran Turismo 7 gameplay: tur complet pe un circuit legendar

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2021
Gran Turismo 7 gameplay: tur complet pe un circuit legendar
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a publicat un clip de gameplay ce prezintă un tur întreg pe legendarul circuit imaginar Deep Forest Raceway, capturat din versiunea de PlayStation 5 a viitorul joc Gran Turismo 7. Deep Forest Raceway este unul dintre cele mai apreciate circuite originale prezente în jocurile Gran Turismo, acesta debutând chiar în primul titlu al seriei.

Prin intermediul modului Campanie din Gran Turismo 7, producătorii de la Polyphony Digital promit că fiecare jucător va putea pleca în propria călătorie prin lumea sportului cu motor. Elemente familiare fanilor seriei, precum harta GT World Map, event-urile plasate pe diferite continente sau combinația de circuite reale cu cele imaginare, toate se vor regăsi și în campania din GT7.

Spre exemplu, circuitele tradiționale precum precum Trial Mountain, High-Speed Ring sau Deep Forest Raceway (prezent în trailer-ul de mai sus), ce au scris istorie în cadrul titlurilor anterioare ale seriei, își vor face apariția și în Gran Turismo 7, în versiuni refăcute grafic și adaptate capabilităților hardware permise de PS5.

Gran Turismo 7 vă va permite să-l rivalizați pe Țiriac

Noul Gran Turismo va pune din nou accentul pe colecționarea de mașini, cu sute de modele licențiate incluse, ce vor fi disponibile acum și în modul GT Cafe, prin intermediul căruia vor putea fi obținute dacă se îndeplinesc anumite probe sau obiective propuse.

Bineînțeles, mașinile din propriul garaj vor putea fi personalizate, pe lângă opțiunile cuprinzătoare de tunning urmând să fie inclus și un editor avansat dedicat modificării aspectului vizual al acestora. De asemenea, mașinile vor putea fi din nou fotografiate în modul Scapes, în peste 2500 de locații din 43 de țări.

Nu în ultimul rând, condițiile meteorologice variabile și posibilitatea de a aborda cursele la diferite ore ale zilei nu vor lipsi din GT7.

Gran Turismo 7 va fi lansat pe 4 martie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News