Gran Turismo Sport, amânat până în 2017

Autor: Cosmin Aionita | 05.09.2016
Gran Turismo Sport, amânat până în 2017

Era limpede că atunci când a fost anunţat, în această primăvară, Gran Turismo Sport nu se afla într-un stadiu calitativ capabil să dea speranţe că perioada de lansare promisă – mijlocul lunii noiembrie a acestui an – ar putea fi respectată. Aşadar, în ciuda promisiunilor producătorilor de la Polypohony Digital, am preferat să rămânem circumspecţi în privinţa acestui aspect.

Şi iată că temerile noastre s-au dovedit întemeiate: Kazunori Yamauchi, liderul studioului Polyphony Digital, a confirmat prin intermediul unui post pe PlayStation Blog faptul că s-a luat decizia amânării lui GT Sport, primul titlu al seriei Gran Turismo conceput pentru PlayStation 4 urmând să fie lansat undeva în 2017.

Când exact? Nu se ştie încă. La momentul actual, Polyphony Digital are nevoie de mai mult timp pentru a implementa aşa cum se cuvine noutăţile precum tehnica de render physics-based, simularea corectă a sunetelor şi photo mode-ul extins botezat Scapes. Mai multe despre noile opţiuni de gameplay pe care le promite Gran Turismo Sport găsiţi în preview-ul nostru exclusiv.

Aşadar, deşi nu a fost stabilită încă o dată de lansare pentru GT Sport, Sony şi Polyphony Digital vor continua să expună versiunile preliminare ale jocului în cadrul mai multor evenimente de gaming din cursul acestui an, o decizie finală în privinţa lansării urmând să fie luată în curând.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News