GRID – Get Your Heart Racing Trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2019
GRID – Get Your Heart Racing Trailer şi imagini noi

Pentru a celebra distincţia de cel mai bun joc de racing de la Gamescom 2019, cei de la Codemasters au lansat un nou trailer pentru GRID, alături de o serie de imagini proaspete, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos. Noul trailer îşi doreşte să scoată în evidenţă multitudinea de discipline ale sportului cu motor, dar şi modurile de joc pe care utilizatorii le vor avea la dispoziţie în noul GRID.

GRID va oferi posibilitatea de a concura în cadrul mai multor discipline ale sportului cu motor, la bordul bolizilor din clasele Touring Cars, Stock Cars, Tuner Cars, GT Cars, Formula J, Prototype şi Group 7 Specials. În total, cei de la Codemasters promit peste 70 de maşini pentru noul GRID, dintre acestea nelipsind modele precum Porsche 911 RSR, Ferrari 488 GTE, Ford GT40 sau Pontiac Firebird.

Întrecerile se vor desfăşura pe circuite reale sau imaginare din ţări precum China, Malaezia (Sepang), Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii (Brands Hatch, Silverstone), Spania, Statele Unite ale Americii (Indianapolis), Cuba sau Australia. Sistemul de damage realist va afecta maşinile (atât cele conduse de jucători, cât şi pe cele controlate de AI) din punct de vedere vizual, cât şi mecanic, urmând să existe şi posibilitatea ca damage-ul produs maşinii să impiedice finalizarea cursei (terminal damage).

Noul GRID va fi lansat pe 11 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

GRIDGRID

GRIDGRID

GRIDGRID

GRIDGRID

Urmărește Go4Games.ro pe Google News