Dată de lansare pentru GRID Legends! Când vom putea încerca jocul

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2021
Dată de lansare pentru GRID Legends! Când vom putea încerca jocul
Foto: Codemasters / Electronic Arts

Codemasters și Electronic Arts au prezentat, în premieră, secvențe extinse de gameplay din viitorul GRID Legends, anunțând, cu această ocazie, și data de lansare a jocului. Astfel, GRID Legends va fi disponibil începând cu 25 februarie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation și Xbox, precum și pentru PC, prin Steam și Origin.

În secvențele de mai jos, puteți admira noile circuite stradale din Londra și Moscova, ce vor debuta în GRID Legends, precum și creatorul de curse, care le va permite jucătorilor să opteze pentru autovehicule din clase mixte și pentru diferite tipuri de reguli.

Precomenzile pentru GRID Legends sunt disponibile acum la prețurile de 59,99€ (Steam, PC) sau 339,90 lei (PlayStation Store, PS5 și PS4) pentru ediția standard și 79,99€ (Steam, PC) sau 424,90 lei (PlayStation Store, PS5 și PS4) pentru Deluxe Edition. GRID Legends Deluxe Edition promite acces la patru viitoare pachete DLC masive, la mașini și provocări exclusive.

Story Mode extins

Competiția GRID World Series revine și în GRID Legends, iar jucătorii vor fi protagoniștii unui documentar care captează fiecare moment, atât de pe pistă cât și din afara acesteia. Piloții se vor confrunta cu personalități acerbe, politici interne ale echipelor și cu infamul Ravenwest Motorsport, care speră să câștige cel de al șaselea Campionat Mondial. Povestea va fi redată prin intermediul secvențelor cinematice live action, cu actori reali, precum Ncuti Gatwa, cunoscut din serialul Sex Education (Netflix).

AI-ul unic de personalitate a piloților promite să creioneaze curse neprevăzute, autovehiculele întrecându-se pentru un loc pe podium. Jucătorii vor putea concura pe mai mult de 130 de circuite, inclusiv pe piste inspirate din viața reală, precum Brands Hatch sau Indianapolis, dar și pe circuite emblematice stradale, precum San Francisco sau Paris. Vor fi disponibile peste 100 de autovehicule, de la autoturisme clasice, la mașini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks. Prin adăugarea creatorului de curse, jucătorii vor putea alege autovehiculele preferate pentru circuite, concurând online.

GRID Legends va fi lansat pe 25 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam și Origin).

Sursa: GRID YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News