Iată cum arată gameplay-ul din noul joc GRID

Autor: Cosmin Aionita | 14.08.2019
Iată cum arată gameplay-ul din noul joc GRID

Codemasters a lansat un nou trailer pentru viitorul joc GRID, acesta fiind alcătuit, în întregime, din secvenţe de gameplay. De asemenea, mai jos puteţi urmări şi segmente de gameplay cu circuitele din Barcelona şi Havana ce se vor regăsi în noul GRID.

GRID va oferi posibilitatea de a concura în cadrul mai multor discipline ale sportului cu motor, la bordul bolizilor din clasele Touring Cars, Stock Cars, Tuner Cars, GT Cars, Formula J, Prototype şi Group 7 Specials. În total, cei de la Codemasters promit peste 70 de maşini pentru noul GRID, dintre acestea nelipsind modele precum Porsche 911 RSR, Ferrari 488 GTE, Ford GT40 sau Pontiac Firebird.

Întrecerile se vor desfăşura pe circuite reale sau imaginare din ţări precum China, Malaezia (Sepang), Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii (Brands Hatch, Silverstone), Spania, Statele Unite ale Americii (Indianapolis), Cuba sau Australia. Sistemul de damage realist va afecta maşinile (atât cele conduse de jucători, cât şi pe cele controlate de AI) din punct de vedere vizual, cât şi mecanic, urmând să existe şi posibilitatea ca damage-ul produs maşinii să impiedice finalizarea cursei (terminal damage).

Noul GRID va fi lansat pe 11 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul va putea fi încercat de participanţii de la Gamescom 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News