Kylian Mbappé este vedeta aleasă pentru coperta jocului FIFA 21

Autor: Cosmin Aionita | 23.07.2020
Kylian Mbappé este vedeta aleasă pentru coperta jocului FIFA 21

Electronic Arts a dezvăluit astăzi superstarul ce va figura pe coperta jocului FIFA 21: este vorba despre fotbalistul francez Kylian Mbappé, una dintre vedetele clubului Paris Saint-Germain.

Mbappé, în vârstă de 21 de ani, rămâne unul dintre cele mai promițătoare tinere talente ale sportului-rege, fiind reprezentantul următoarei generații de mari fotbaliști. Vedeta de pe coperta FIFA 21 a marcat goluri importante la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, a primit distincția Golden Boy în 2017 și a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1, la vârsta de 20 de ani, primul său contract de fotbalist profesionist fiind semnat în 2016.

FIFA 21 Kylian Mbappé

Iată ce a avut de declarat Kylian Mbappé referitor la alegerea sa pentru coperta jocului FIFA 21:

Să apar pe coperta jocului FIFA este un vis devenit realitate. Este un moment foarte important pentru mine, alături de timpul petrecut la Bondy, la Clairefontaine, și de participarea la Cupa Mondială. Mă joc FIFA de când eram copil și mă simt onorat să reprezint acum o nouă generație de fotbaliști, cât și să împărtășesc această distincție cu atâția alți fotbaliști extraordinari.

FIFA 21 Kylian Mbappé

FIFA 21, îmbunătățiri și licențe oficiale pentru cele mai importante competiții

FIFA 21 va fi din nou bazat pe motorul grafic Frostbite, va păstra modul de joc Volta, și promite și mai multe modalități de a aborda sportul-rege, inclusiv competițiile licentiate UEFA Champions League și CONMEBOL Copa Libertadores.

PC-ul nu va primi însă ediția next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X

FIFA 21 urmează să beneficieze și de o ediție next-gen, special optimizată pentru noile console PlayStation 5 și Xbox Series X. Din păcate, această versiune a jocului nu va fi disponibilă și pentru PC.

Pentru aceaste ediții next-gen, EA Sports a promis timpi de încărcare mult mai rapizi, tehnici noi de iluminare și renderizare (deferred lighting și rendering), precum și tehnologie ce va permite redarea de animații îmbunătățite, un comportant mai realist al balonului și multe altele.

FIFA 21 Kylian Mbappé

Upgrade-uri gratuite pentru PS5 și Xbox Series X

De asemenea, toți cei care aleg să cumpere FIFA 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi, în mod gratuit, și versiunile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox One. Din păcate, nu veți putea beneficia de acest upgrade în cazul achiziționarii unei versiuni fizice, pe disc, a lui FIFA 21 și a unei console PlayStation 5 Digital Edition (fără drive optic). Pentru a beneficia de upgrade în cazul PS5 Digital Edition, EA recomandă achiziția digitală a lui FIFA 21 pentru PS4.

Tot progresul realizat în modul de joc FIFA 21 Ultimate Team, inclusiv fotbaliștii, item-urile, monedele, punctele FIFA și plasamentul în leaderboards, dar și în modul Volta, va putea fi transferat de la edițiile de PlayStation 4 și Xbox One către cele pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X. Din păcate, progresul realizat în alte moduri de joc din FIFA 21, precum Online Seasons, Co-op Seasons, modul Cariera și Pro Club nu vor face tranziția către noile ediții next-gen.

FIFA 21 a fost anunțat oficial și va fi lansat pe 9 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam). Edițiile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X nu au încă o dată de lansare confirmată, însă, cel mai probabil, vor fi disponibile alături de aceste noi console, la apariția acestora din toamna târzie a anului 2020.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News