MLB The Show 21, primul joc realizat de PlayStation pentru consolele Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 03.02.2021
MLB The Show 21, primul joc realizat de PlayStation pentru consolele Xbox

Chiar dacă simulatoarele sportive ce tratează baseball-ul nu sunt tocmai populare în țara noastră, dezvăluirea oficială a lui MLB The Show 21 vine cu o premieră demnă de luat în seamă. Astfel, MLB The Show devine primul joc dezvoltat de studiourile PlayStation, mai exact de Sony San Diego, ce va fi lansat, pe lângă PS4 și PS5, și pentru consolele concurenței de la Microsoft: Xbox One și Xbox Series X|S.

Pe coperta jocului MLB The Show 21 își va face apariția Fernando “El Nino” Tatis Jr., jucătorul echipei San Diego Padres din Major League Baseball.

MLB The Show, pentru prima dată pe Xbox

Utilizatorii de console Xbox vor avea access la toate modurile de joc deja obișnuite pentru titlurile seriei MLB The Show, dedicate atât începătorilor, cât și veteranilor acestui sport mai puțin popular in România (Road to the Show, Diamond Dynasty, Franchise, March to October etc.).

De asemenea, fiind primul joc al seriei ce-și va face apariția și pe consolele Xbox, pe lângă cele PlayStation, MLB The Show 21 va oferi suport pentru multiplayer online cross-platform, utilizatorii de pe Xbox urmând să poată juca împotriva celor de pe PlayStation și vice-versa. De asemenea, progresia în joc va putea fi preluată de la o platformă la alta, aceasta fiind atașată contului pe care îl veți folosi și nu consolei propriu-zise.

Având în vedere condițiile de siguranță impuse de pandemia de COVID-19, producătorii au fost nevoiți să găsească metode alternative de a oferi detalii despre noutățile pe care le va aduce noul MLB The Show. Astfel, aceste dezvăluiri vor fi făcute prin intermediul unei serii Feature Premiere, ce va fi transmisă prin intermediul Twitch, YouTube și Facebook. Primul episod din Feature Premieres va fi difuzat în cursul lunii martie a acestui an.

MLB The Show 21 va fi lansat pe 20 aprilie 2021, în ediții pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X|S.

Sursa: PlayStation Blog, Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News