Need for Speed Hot Pursuit Remastered, dezvăluit oficial. Când apare noua remasterizare NFS

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2020
Need for Speed Hot Pursuit Remastered, dezvăluit oficial. Când apare noua remasterizare NFS

Zvonurile s-au adeverit din nou: Electronic Arts a anunțat Need for Speed Hot Pursuit Remastered, remasterizarea titlului NFS produs de studioul Criterion și lansat inițial în toamna anului 2010.

De procesul de remasterizare se ocupă și de această dată Stellar Entertainment, același studio care a retușat și Burnout Paradise Remastered. Asteptați-va astfel la îmbunătățiri grafice precum posibilitatea de a rula Need for Speed Hot Pursuit Remastered la rezoluții de până la 4K, cu 60 de cadre pe secundă, cu modele, umbre și reflexii mai detaliate, decoruri mai complexe, draw distance mărit, texturi retușate, mai multe efecte de particule, antialiasing și SSAO (screen space ambient occlusion) îmbunătățite.

Include toate DLC-urile, precum și conținut suplimentar

NFS Hot Pursuit Remastered va include atât jocul de bază, cât și toate pachetele DLC, precum și conținut nou, precum șase ore de gameplay nou, alături de peste 30 de challenge-uri suplimentare. Vor fi adăugate și culori noi pentru mașini, o galerie și un Photo Mode îmbunătățite, pe lângă oferta extinsă de bolizi exotici și mașini de poliție din jocul original, echipate cu arme și gadget-uri de ultima oră.

Această remasterizare va readuce în prin plan campania single player din Hot Pursuit, în care jucătorii vor putea fi atât street raceri fără scrupule, cât și polițiști, precum și cursele multiplayer, progresia urmând să fie comună în cadrul tuturor acestor moduri de joc.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Multiplayer și Autolog cross-platform

Nu în ultimul rând, NFS Hot Pursuit Remastered va include multiplayer cross-platform, pentru ca posesorii jocului de pe o consolă să se poată întrece alături de cei de pe celalalte platforme. Nu va lipsi nici componenta Autolog, care va compara în permanență performanțele cu cele ale prietenilor, creând astfel noi rivalități.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered va fi lansat pe 6 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Origin și Steam), și pe 13 noiembrie 2020 pentru Nintendo Switch.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News