Need for Speed Unbound: urmăriți trailer-ul de debut al jocului

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2022
Need for Speed Unbound: urmăriți trailer-ul de debut al jocului

Astăzi, 6 octombrie 2022, cu începere de la ora 18:00, aici veți putea urmări dezvăluirea trailer-ului de debut pentru următorul joc al seriei Need for Speed.

Din fericire, numeroase leak-uri, inclusiv de pe site-ul oficial al celor de la Electronic Arts, au dezvăluit numele acestui nou NFS: Need for Speed Unbound. Conform informațiilor scăpate pe Internet, jocul ar urma să fie lansat doar pentru platformele moderne – PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC – în iarna acestui an.

NFS Unbound a fost dezvoltat de studioul Criterion cu ajutorul motorului grafic Frostbite, utilizat de publisher și pentru seriile FIFA sau Battlefield. Jocul ar urma să utilizeze un stil artistic cu înclinații anime, iar acțiunea va avea loc în Lake Shore City, o variantă fictivă a orașului Chicago.

Unbound ar urma să scoată din nou în evidență cultura curselor underground, cu întreceri atât împotriva cronometrului și a celorlalți piloți, cât și împotriva nelipsitelor forte de ordine. Jucătorii își vor putea realiza propria colecție de mașini, cele mai realiste din istoria seriei NFS, pe care le vor putea personaliza în detaliu grație opțiunilor avansate de customizare.

Pe coloana sonoră a jocului vom regăsi artiști hip-hop precum A$AP Rocky sau AWGE, alături de muzică originală, special compusa pentru acest joc de producătorul francez Brodinsky.

Sursa: Need for Speed YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News