Next Car Game – descarcă demo-ul acum!

| 06.01.2014
Next Car Game - descarcă demo-ul acum!

BugBear Entertainment a lansat public primul demo jucabil pentru Next Car Game, jocul ce se doreşte a fi succesorul spiritual al seriei Flatout. Acesta nu oferă o cursă sau probă propriu-zisă; în schimb, jucătorul are libertatea de a se plimba printr-un „nivel de test”, în care poate experimenta cu excelentul sistem de damage al jocului, „şifonând” maşina în fel şi chip.

Acest demo pentru Next Car Game poate fi descărcat gratuit de aici. Abonaţi-vă la newsletter-ul celor de la BugBear şi veţi primi imediat acces la download-ul demo-ului. Studioul finlandez oferă posibilitatea de a face precomandă pentru Next Car Game, cei care aleg să plătească 25$ primind acces instantaneu la o variantă mai avansată a acestui demo (vezi clipul de mai jos) şi la versiunea Steam Early Access a Next Car, unde pot conduce două modele de maşini în mai multe curse şi probe destruction derby.

Next Car Game pune accentul pe competiţiile de tip demolition derby, BugBear motivând această alegere într-un mod foarte simplu: titlurile bune de acest gen lipsesc cu desăvârşire de pe piaţă şi cineva trebuie să umple acest gol. Versiunea finala a lui Next Car Game este aşteptată în primăvara acestui an.

Next Car Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News