PlayStation devine partener oficial al UEFA pentru competițiile de fotbal feminin

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2023
PlayStation devine partener oficial al UEFA pentru competițiile de fotbal feminin
Foto: UEFA

PlayStation devine partener oficial al UEFA pentru competițiile de fotbal feminine. Parteneriatul va dura trei sezoane și include sponsorizarea UEFA Women’s Champions League și turneului final UEFA Women’s EURO 2025.

Parteneriatul dintre PlayStation și UEFA este unul pe termen lung, fiind început în 1997 cu populara competiție UEFA Champions League. Noul acord pe trei sezoane include sponsorizarea de către PlayStation a UEFA Women’s Champions League, a turneului final UEFA Women’s EURO 2025, a Campionatele Europene Feminine UEFA Under-19 și Under-17, UEFA Women’s Futsal EURO, dar și inițiativa Together #WePlayStrong a UEFA, care are ca scop să încurajeze mai multe fete și femei să se orienteze spre domeniul fotbalului.

Astfel, branding-ul PlayStation a fost expus la primele meciuri din sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League – FC Bayern München vs. Arsenal FC și AS Roma vs. FC Barcelona, urmând să-și facă apariția și astăzi la partidele Olympique Lyon vs. Chelsea FC și Paris Saint-Germain vs. VfL Wolfsburg.

Parteneriatul va include și alte activități dedicate fanilor, atât offline cât și digitale, pregătite de PlayStation și UEFA.

Sursa: UEFA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News