PlayStation extinde parteneriatul de 20 de ani cu UEFA Champions League

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2018
PlayStation extinde parteneriatul de 20 de ani cu UEFA Champions League

Sony Interactive Entertainment a anunţat astăzi continuarea sponsorizării globale a UEFA Champions League, inclusiv Supercupa Europei, UEFA Youth League şi UEFA Futsal Champions League. Parteneriatul, ce tocmai a împlinit 20 de ani, a fost extins până în sezonul 2020/2021.

„Relaţia cu UEFA este extrem de importantă pentru noi. UEFA Champions League este cea mai prestigioasă competiţie europeană de fotbal şi ştim că mulţi jucători PlayStation împărtăşesc pasiunea noastră pentru fotbal. Acest sport este vital pentru ADN-ul PlayStation, iar noi ne-am asociat cu UEFA încă de la începutul PlayStation, aşadar face parte din istoria noastră. Suntem încântaţi să confirmăm faptul că parteneriatul continuă până în sezonul 2020/2021 şi ne concentrăm în continuare pentru a le oferi jucătorilor noştri experienţe fotbalistice unice.” a declarat Jim Ryan, Deputy President şi Head of Global Sales and Marketing al Sony Interactive Entertainment.

Pentru a sărbători extinderea parteneriatului de sponsorizare a celei mai importante competiţii europene de fotbal, Sony a publicat şi un simpatic infografic, prin intermediul căruia puteţi observa ce echipe au câştigat trofeul UEFA Champions League în momentele importante ale istoriei PlayStation.

PlayStation UEFA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News