Pro Evolution Soccer 2016, în curând şi în versiune Free-to-play

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2015
Pro Evolution Soccer 2016, în curând şi în versiune Free-to-play

Cei de la Konami şi-au dezvăluit intenţia de a lansa o versiune Free-to-play a jocului Pro Evolution Soccer 2016, cel mai apreciat simulator fotbalistic al anului (87 este media notelor pe Metacritic, aferentă versiunii pentru PlayStation 4, faţă de numai 82 cât a cumulat FIFA 16).

Editia PES 2016 Free-to-play, care urmează să fie fie lansată pe 8 decembrie 2015, va oferi modul Exhibition din jocul complet, ce va include acces la şapte echipe, dintre care nu vor lipsi Bayern Munchen, Juventus, AS Roma, precum şi echipele naţionale ale Brazilei şi Franţei. De asemenea, versiunea gratuită a jocului va oferi întreaga secţiune de Training din PES 2016, precum şi modul de joc myClub, precum şi funcţionalitatea online.

myClub este răspunsul celor de la Konami la popularul mod de joc FUT (FIFA Ultimate Team), în care jucătorii sunt încurajaţi să-şi alcătuiască şi gestioneze propriile echipe de fotbal, prin intermediul punctelor câştigate în meciuri sau cu ajutorul monedei in-game myClub coins (care, mai mult ca sigur, va putea fi achiziţionată în schimbul banilor reali). Baza de date de fotbalişti folosită de myClub, precum şi statisticile acestora, vor fi actualizate săptămânal. Ediţia Free-to-play a jocului va fi, de asemenea, compatibilă şi cu toate update-urile ce vor fi lansate pentru Pro Evolution Soccer 2016.

Pro Evolution Soccer 2016 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC, jocul celor de la Konami fiind ales la Gamescom 2015, pentru al doilea an la rând, drept cel mai bun simulator sportiv al expoziţiei. PES 2016, în ediţia sa Free-to-play, va fi disponibil începând cu 8 decembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News