Pro Evolution Soccer 2016 se va lansa înainte de FIFA 16

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2015
Pro Evolution Soccer 2016 se va lansa înainte de FIFA 16

După cum promiseseră, cei de la Konami au revenit cu detaliile complete legate de Pro Evolution Soccer 2016, singurul contracandidat serios pe care seria FIFA de la EA Sports îl mai are pe piaţă. PES 2016 va marca cea de-a douăzecea aniversare a seriei Pro Evolution Soccer, Konami alegând să promoveze jocul din acest an sub deviza “Love The Past, Play The Future”.

Dintre noutăţile pe care le va aduce PES 2016 putem enumera un nou sistem avansat de coliziuni, care va reproduce mult mai realist contactele fizice dintre fotbalişti; duelurile ariene controlabile, pe care jucătorii vor fi nevoiţi să manevreze stick-ul analogic din stângă pentru a le câştiga; controlul 1v1 mult îmbunătăţit; intrările defensive precise, ce pot duce la deposadarea imediată a adversarului şi întoarcerea subită a cursului jocului; posibilitatea de a pregăti combinaţii între 2-3 jucători prin intermediul strategiei de joc, fotbaliştii poziţionându-se automat pentru un-doi-uri cât mai eficiente; Goal Keeper ID, un sistem de reproducere fidelă a caracteristicilor portarilor din joc; control asupra modului în care se vor bucura jucătorii după ce înscriu goluri

Pro Evolution Soccer 2016 va aduce şi modificări majore la următoarele capitole: un nou Master League, cu meniuri regândite şi un nou sistem de transferuri; grafica îmbunătăţită, ploaia şi efectele acesteia urmând să fie reproduse realist, texturile de pe teren refăcute, iar un nou sistem de iluminare va fi folosit pentru meciurile desfăşurate în nocturnă; efecte meteorologice dinamice, meciurile pot începe acum pe vreme frumoasă şi se pot termina pe ploaie torenţială; o sumedenie de animaţii noi au fost adăugate pentru a creşte realismul şi fidelitatea reproducerii jocului de fotbal; nu vor lipsi nici îmbunătăţirile aduse sistemului de fizică a balonului.

PES 2016

PES 2016PES 2016

PES 2016PES 2016

Jucătorii ce îşi doresc să colecţioneze propria echipă formată din cei mai bun fotbalişti o vor putea face în modul adăugit myClub, iar desfăşurarea meciului va putea fi privită acum printr-un nou tip de cameră (Dynamic Wide Camera). O componentă la care seria PES a suferit în trecut, comentariul meciurilor, va fi serios îmbunatăţită, fiind cooptaţi comentatorii Peter Drury (pentru versiunea în limba engleză) şi Marco Hagemann (pentru ediţia germană). Nu în ultimul rând, utilizatorii de console PlayStation 4 şi PlayStation 3 vor putea importa imagini direct în joc, pe care le vor putea edita pentru a reproduce cu exactitate echipamentele şi siglele echipelor preferate.

Atât UEFA Champions League, cât şi UEFA Europa League se vor regăsi din nou în PES 2016, complet licenţiate, Konami reînnoind acordul cu UEFA pentru încă trei ani. De asemenea, Supercupa Europei (UEFA Super Cup) va fi inclusă în modul de joc Master League. Bineînţeles, există şi bonusuri pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru PES 2016, acestea fiind detaliate în tabelul de mai jos.

Poate cel mai mare avantaj pe care Pro Evolution Soccer 2016 îl va avea în acest an în faţa marelui rival este data de lansare, jocul celor de la Konami fiind aşteptat pe piaţă începând cu 18 septembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Spre comparaţie, FIFA 16 va fi lansat abia pe 25 septembrie 2015.

PES 2016PES 2016

Urmărește Go4Games.ro pe Google News