Project CARS a primit un nou trailer impresionant

| 08.07.2013
Project CARS a primit un nou trailer impresionant

După o perioadă de linişte, Slightly Mad Studios (autorii mini seriei NFS Shift) au revenit cu noi veşti despre Project CARS, simulatorul lor auto finanţat de comunitatea de fani a jocului. Astfel, versiunea de PC a lui Project CARS va face tranziţia către Steam, urmând a fi lansat prin intermediul acestei platforme de distribuţie.

De asemenea, dacă până acum ne-am limitat la admirarea imaginilor din joc, Project CARS a primit un nou trailer, realizat în întregime din secvenţe in-game:

Pentru Project CARS, Slightly Mad Studios foloseşte o versiune adusă la zi a engine-ului Madness (acelaşi din miniseria NFS: Shift), fiind eliminate însă toate problemele legate de controlul cu răspuns întârziat caracteristic acestor jocuri. Mai mult, partea grafică a fost serios îmbunătăţită, fiind adăugat suport pentru tehnologiile moderne precum DirectX 11.

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios: obiectivul producătorilor este ca jucatorii să plece de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1).

Pentru a spori autenticitatea simulării din Project CARS, Slightly Mad Studios lucrează împreună cu Ben Collins, actual pilot de curse şi fostul Stig din show-ul TV Top Gear, precum şi cu Nicolas Hamilton, pilot în Clio Cup şi nimeni altul decât fratele campionului din Formula 1 Lewis Hamilton. Producătorii au licenţiat 60 de maşini pentru acest joc, peste 35 de circuite urmând a fi incluse în Project CARS (inclusiv reproduceri ale unor trasee reale).

Project CARS va fi lansat în 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News